Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Süt Üreticileri Birliği Bigadiç ekonomisine can verecek

Süt Üreticileri Birliği Bigadiç ekonomisine can verecek

Bigadiç Süt Üreticileri Birliği, ilçe ekonomisine can verecek.

Bigadiç Süt Üreticileri Birliği, ilçe ekonomisine can verecek.
Emeğin ve birlikte çalışmanın değerini bilen anlayışla çalışmalarını sürdüren Bigadiç Süt Üreticileri Birliği, şimdi de mandıraların da üretilen peynir, tereyağı ve yoğurt çeşitleri ile Balıkesir´in ve Bigadiç´in Türkiye´ye açılan penceresi olma yolunda ilerliyor.
Bigadiç Süt Üreticileri Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Murat Değer, her geçen gün giderek büyüyen başarı öykülerini anlattı.
Birlik Yönetim Kurulu Başkanı Murat Değer, ´´TBMM´nin açılışının 100. yıldönümü ve 11 ayın sultanı Ramazan ayının başlangıcı olan bir günde birliğimizin mandırasında üretilen peynirlerin, birlik tesislerinde satışa sunulduğunu açıkladı.
Değer, birliğin çalışmalarını sürdürdüğü tüm süreçlerinde kendilerine yardımcı olan birlik yönetim kurulu üyelerine, üreticilere ve çalışan personeline teşekkür etti.
Birlik Yönetim Kurulu Başkanı Değer, ?Mustafa Kemal Atatürk´ün dediği gibi çalışmadan yorulmadan, üretmeden rahat yaşamak isteyen toplumlar, önce onurlarını, sonra özgürlüklerini daha sonra bağımsızlıklarını kaybederler.´´ diyerek sözlerine ekledi.
Haber Merkezi



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli