Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Suudi Arabistan´dan dönenler karantinada

Suudi Arabistan´dan dönenler karantinada

Karantinaya alınanlar arasında Erdek Belediyesi Cenaze Hizmetleri Sorumlu İmamı İrfan Güngör´de bulunuyor.

Karantinaya alınanlar arasında Erdek Belediyesi Cenaze Hizmetleri Sorumlu İmamı İrfan Güngör´de bulunuyor.
Umre amacıyla Suudi Arabistan´da bulunan vatandaşlar, Türkiye´ye dönmelerinin ardından 14 günlük karantina süresini geçirmeleri için Ankara´da Kredi ve Yurtlar Kurumu Genel Müdürlüğü´ne bağlı yurtlara yerleştirildi.
Suudi Arabistan´a umre ziyaretini gerçekleştirmek üzere giden Bandırma kafilesine umre görevlisi olarak eşlik eden Erdek Belediyesi Cenaze Hizmetleri Sorumlu İmamı İrfan Güngör, Türkiye´ye dönmelerinin ardından Bandırma kafilesi ile birlikte Ankara Gölbaşı´nda bulunan öğrenci yurtlarında 14 günlük karantina süreleri için gözetim altına alındı.
Suudi Arabistan´a 102 kişilik Bandırma kafilesi ile birlikte gittiğini gazetemiz muhabirine bildiren Güngör, sağlık durumlarının iyi olduğunu belirterek, tüm sevenlerine selam yolladı.
Suudi Arabistan´dan Türkiye´ye geldikleri gibi uçaktan indikten sonra sağlık kontrolüne tabi tutulduğunu dile getiren Güngör, test sonuçlarının negatif çıktığını belirtti.
Koronovirüs belasının yayılmasını önlemek üzere devletin tüm imkanlarını kullanarak büyük mücadele verdiğini gözlemlediğinin altını çizen Güngör, alınan sıkı tedbirlerle bu sorunun yakında üstesinden gelineceğine inandığını kaydetti.
Haber Merkezi



  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli