Bugün, 12 Mayıs 2024 Pazar

SYDV Hizmet Binası yeni yerinde

SYDV Hizmet Binası yeni yerinde

Erdek Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) Erdek Şubesi yeni yerine taşındı. İlçede, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Hizmet Binası olarak kullanılan Erdek Yalı Camisinin yanındaki binanın fiziki yetersizliği vakfın yeni yerine taşınması

Erdek Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) Erdek Şubesi yeni yerine taşındı.
İlçede, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Hizmet Binası olarak kullanılan Erdek Yalı Camisinin yanındaki binanın fiziki yetersizliği vakfın yeni yerine taşınmasına neden oldu.
Erdek Kaymakamı İsmail Kaygısız, "Uzun yıllar Yalı Camisinin yanındaki bir binanın üst katında hizmet veren Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Erdek Şubesine ait Hizmet Binasının, 2. katta olmasından dolayı yaşlı ve engelli vatandaşlarımız kamu hizmetine ulaşmakta zorluk çekiyordu, bizde bu sorunu kökten çözmek için vakfın zemin kata taşınmasına karar verdik" dedi.
Yaptıkları araştırma neticesinde, Erdek-Bandırma çıkışında Şehitler Mezarlığının karşısında bodrum katı da dahil olmak üzere yaklaşık 300 M2`lik zemin katta bulunan bir işyerini aylığı 1100 liradan kiralayıp, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Erdek Şubesini buraya taşıdıklarını kaydeden Kaymakam Kaygısız, vakfın 4 personelle hizmet vermeyi sürdürdüğünü açıkladı.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazar 17.1 ° / 5.3 ° Güneşli
  • Pazartesi 17.1 ° / 6.5 ° Güneşli
  • Salı 16.2 ° / 3.9 ° Güneşli