Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Taekwondocu yıldızlar yarıştı

Taekwondocu yıldızlar yarıştı

Taekwondo seçmelerinin ardından Anadolu Yıldızlar Ligi (ANALİG) müsabakaları da yapıldı.

Taekwondo seçmelerinin ardından Anadolu Yıldızlar Ligi (ANALİG) müsabakaları da yapıldı.
Okullar arası yapılacak olan Taekwondo müsabakaları için gençler ve yıldızlar kategorilerinde müsabakalara katılacak olan sporcuların seçmeleri yapıldı.
Seçmelerin ardından Anadolu Yıldızlar Ligi (ANALİG) Projesi kapsamında Tekirdağ`daki müsabakalara katılan Balıkesir`li sporcularımız çeşitli dereceler elde etti.
8-10 Nisan 2014 tarihleri arasında Manisa`da yapılacak olan Okullar arası Yıldızlar Taekwondo Grup Müsabakalarına katılacak olan sporcularımızın seçmeleri 19 Mart Çarşamba Günü yapıldı.
15-17 Nisan 2014 tarihleri arasında Uşak`ta yapılacak olan Okullar arası Gençler Taekwondo Grup Müsabakalarına katılacak olan sporcularımızın seçmeleri ise 19 Şubat Çarşamba Günü Balıkesir Gençlik Merkezi Taekwondo salonunda gerçekleştirildi.
Bilindiği gibi; 5-6 Mart 2014 tarihleri arasında Tekirdağ`da gerçekleştirilen Anadolu Yıldızları Ligi (ANALİG) Taekwondo Şampiyonasında Balıkesir sporcuları bir 2.lik, beş 3.lük alarak ilimizi en iyi şekilde temsil etmişlerdi.
Tekirdağ`da dereceye giren sporcular: Aylin Yılmaz ikincilik-Balıkesir Taekwondo Gnç. ve Sp. Klb., Kayra Destan üçüncülük-Balıkesir Taekwondo Gnç. ve Sp. Klb., Emre Özyurt üçüncülük-Balıkesir Taekwondo Gnç. ve Sp. Klb., Ramize Sultan Kurt üçüncülük-Ayvalık Spor Kulübü, Kutay Kör üçüncülük-Ayvalık Spor Kulübü, Mehmet Ali Uçan üçüncülük-Edremit Karagöz İÖO Gnç. ve Sp. Klb.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı