Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Taekwondonun geleceği miniklere emanet

Taekwondonun geleceği miniklere emanet

Taekwondocu minik sporcular büyüklerine taş çıkardı. Taekwondo Balıkesir Temsilciğinin 2013 faaliyet programında yer alan Minikler Hazırlık Şampiyonası Gençlik Merkezi Spor Salonunda gerçekleştirildi.

Taekwondocu minik sporcular büyüklerine taş çıkardı.
Taekwondo Balıkesir Temsilciğinin 2013 faaliyet programında yer alan Minikler Hazırlık Şampiyonası Gençlik Merkezi Spor Salonunda gerçekleştirildi. 
Balıkesir Taekwondo Gsk, Karesi Taekwondo Gsk, Ayvalık Gsk ve Balıkesir Gsk dan 40 erkek, 20 bayan toplam 60 sporcu hünerlerini gösterdi. 
Balıkesir`deki Taekwondo`nun alt yapısının oluşturulmasının yanı sıra Minikler Türkiye Taekwondo Şampiyonasına da hazırlık amacı için yapılan müsabakalar centilmence ve çekişmeli geçti. 
Teknik Direktör Serkan Erkekoğlu, müsabakalar, minik sporcuları alt yapılar için seçebilmemize yardımcı oldu, sporcularımızı istekli ve azimli görmek bizi mutlu etti dedi. Ayrıca yakın zamanda ilimizde Yıldızlar Puanlı Lig Şampiyonasını başlatabilme arzusu içerisindeyiz, bu sayede hem güçlü bir alt yapıya sahip olacağız hem de Milli Takıma daha çok sporcu verebileceğiz diyerek sözlerini tamamladı.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı