Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

Takunyacıoğlu´ndan Erdek´te basın toplantısı

Takunyacıoğlu´ndan Erdek´te basın toplantısı

Bandırmaspor´un eski sportif direktörü Süleyman Takunyacıoğlu: ?Erhan Elmastaş yönetimi hâlâ TFF 1. Ligi şampiyonluğunun ekmeğini yiyor?

Bandırmaspor Kulübü´nün eski sportif direktörü Süleyman Takunyacıoğlu, Erdek´te düzenlediği basın toplantısında Bandırmaspor Kulübü Başkanı Erhan Elmastaş ve yönetim kurulu ile Bandırma Belediye Başkanı ve Bandırmaspor Kulübü Onursal Başkanı Dursun Mirza´yı eleştirdi.
Bandırmaspor´un TFF 1. Ligi´nde şampiyonluğunun çok abartıldığını, geçen yıl ise TFF 1. Ligi´nden düşmesinin inanılmaz bir sonuç olduğunu vurgulayan Takunyacıoğlu, ?20´ye yakın takımın cezaları nedeniyle transfer yasağı bulunduğu, çok sayıda takıma puan silme cezasının uygulandığı bir sezonda Bandırmaspor´u küme düşürenler, gerçekten çok yetenekliler. Bunu kolay kolay kimse başaramazdı? dedi.
Sezon başında Bandırmaspor´un transfer politikasının teknik direktör İsmail Ertekin ve menajerlere bırakılmasının büyük hata ve Erhan Elmastaş yönetiminin yanlışı olduğuna işaret eden Takunyacıoğlu, ?Brezilya´dan transfer edilen dört futbolcunun da menajeri de aynıdır. Sezon başında Makuku isimli futbolcu transfer edilirken, kendisine 240 bin lira ödendi. Teknik direktör İsmail Ertekin, daha sonra bu futbolcuyu, bir maç bile oynamadan geri gönderdi. Para sokağa atıldı. Yine futbol kariyerinin sonuna gelen Kıvanç, Emre Güngör gibi oyunculara ödenen paralar 500-600 binleri buldu. Başkan Erhan Elmastaş, sağda-solda, kulüpten 4 milyon lira alacağı olduğunu öne sürüyor. Böyle bir alacağı olup olmadığını kamuoyuna açıklamazsa vebal altındadır? diye konuştu.
Yönetim kurulunda görev alanları, ?futboldan anlamayan tuhaf adamlar? diye niteleyen Takunyacıoğlu, ?Bu yönetim, hâlâ iki yıl önce TFF 1. Ligi´ne yükselmenin ekmeğini yiyor. Oysa takımı bir yıl içinde küme düşürdüler. Son genel kurulda yaşananlar tam bir skandaldı, rezaletti. Genel kurulda, görsel sunumda TFF 1. Ligi´ne yükselme görüntülerini hayretle izledim. Sanki şampiyonluk yaşıyorduk. Erhan Elmastaş yönetimi, takımı küme düşürdüğünün hâlâ farkında değil. Belediye Başkanı Dursun Mirza, kulübe elbette ki destek vermeli ama işin içinde bu kadar olmamalı? diye konuştu.
Haber : Öhder Balıkçı



  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli