Tanaşa yangınının failinin bulunduğu öne sürüldü
Orman yangınları yüreğimizi yakıyor
Erdek Haber
Yayın: 04 Eylül 2019 - Çarşamba 12:46
Güncelleme: 04 Eylül 2019 12:46
Tanaşa yangınının failinin bulunduğu öne sürüldü

Erdek´e bağlı Tatlısu Mahallesi´nin Tanaşa ve Erdek´in Oduncu Yolu bölgelerinde çıkan orman yangınları yürekleri yaktı. Tanaşa´da 15 dekarlık makilik alan, Oduncu Yolu´nda ise 9.7 hektarlık özel ceviz ağaçlandırma alanının yandığı bildirildi.
Yangınların çıkış nedeni hakkındaki araştırmalar sürüyor. Ancak, hazineye ait Tanaşa´daki 15 dekarlık makilik alanın yanması ile ilgili olarak yapılan araştırmada, olayın faili olduğu öne sürülen bir kişinin jandarma tarafından yakalandığı bilgisine ulaşıldı. Konuyla ilgili açıklama yapılması bekleniyor.
Bandırma Orman İşletme Müdürlüğü yetkilileri, vatandaşları orman yangınlarına neden olmamaları konusunda bir kez daha duyarlı ve dikkatli davranmaya çağırdılar.
Haber : Önder Balıkçı

  • Çarşamba 19.5 ° / 13.3 ° false
  • Perşembe 17.3 ° / 11.5 ° false
  • Cuma 15.2 ° / 8.7 ° false
1

Kızılay Haftası, Atatürk İlkokulunda Coşkuyla Kutlandı

2

Erdek Neyyire Sıtkı Devlet Hastanesinde deprem ve yangın tatbikatı gerçekleştirildi

3

Bandırma Tıp Fakültesi güvenilir adımlarla yürüyor

4

BANÜ “Bandırma’da Sanat” programında üçüncü çekim

5

Bandırmaspor’un konuğu Boluspor

6

Seyitgazi Tepesinde Korkutan Alevler!

7

Kaymakam Hasan Göç, çocuklarla birlikte çevre temizliği yaptı