Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Taraftar grubu Kronik´lerden gazetecilere ziyaret

Taraftar grubu Kronik´lerden gazetecilere ziyaret

Bandırmaspor taraftar grubu ?Kronikler? Bandırma Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti.15 kişi ile Cemiyeti ziyaret eden taraftalar.

Bandırmaspor taraftar grubu ?Kronikler? Bandırma Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti.15 kişi ile Cemiyeti ziyaret eden taraftalar. Maçlar, Bandırmaspor´un durumu ve ?Kronikler? olarak yaptıkları etkinlikler hakkında bilgi verdi.
Sorunları konusunda da konuşan taraftarlar, 2018 yılı Bandırmaspor´dan beklentilerini anlattı. Tribün lideri Özgün Eren, ilk yarı değerlendirmesi yaparak ? kötü oyun bizi düşündürüyordu. Bizde tepkilerimizi dile getirdik. Biraz revizyon oldu. Fethiyespor maçının arıdan hocaya yönelik protestolar oldu ve diğer iki maçta Bandırmaspor gerçekten iyi oldu. Üzüldüğümüz tek Yusuf Akyel e bir vefasızlık sergilendi. Akyel takımda kalmalıydı çünkü o bize şampiyonluk yaşattı. Bize tesis gitme konusunda hep engel kondu. Destek için gittiğimizde futbolcular dışarı çıktı. Biz takım iyi olsun istedik. Biz geçen yıl protesto edemedik. Biz müdahale edemediğimiz için küme düştük. Futbolcuları baskı altına almadık. Protesto en doğal hakkımızdır. İnşallah ikinci yarı da son iki maçta oynana oyunun üzerine çıkarak şampiyon oluruz.1.lige çıkarız.?dedi. Belediye Başkanı Dursun Mirza´nın taraftara verdiği destekten dolayı mutlu olduklarını ve teşekkür ettiklerini söyleyen Özgün Eren ?Bizim rahatlığımız belediye başkanından kaynaklı rahatlık. Onun desteği var. Bizim görüşlerimiz bazen çok farklı yerlere çekiliyor. Bandırmaspor taraftarı bugün her yerde saygı gösterilen bir taraftar gurubu. En büyük desteklerden birini Gökhan Yankol´dan aldık. Hasan Çakmak´a sıkıntılarımız ilettik. Çakmak başkan olana kadar taleplerimiz geri çevrildi. Çok güzel sohbet ettik bize destek olacağını söyledi. Bazıları çıkıp başkan ve taraftar arasında ilişkiyi bozmak istiyor. Biz hep birlikte zirveye çıkmak istiyoruz. İlk maça gelen arkadaşları da sahiplenmek istiyoruz. Yiyecek, içecek konusunda cebimizdeki paylaşıyoruz. Her takımın taraftarına ayırdığı ama çok ama az bir bütçe veriyor. Ancak bizde böyle bir şey yok. Geçmiş yönetimden bir ağabeyimiz güzel bir şey açıkladı bütçenin yüzde 5´i taraftara aktarılmalı. Böyle bir bütçe olursa küçükte olsa her şey rahatlar. Dernek lokali de olur herkes tek çatı altında olur her şey kendiliğinden çok güzel bir şekilde ilerler. Biz maddi durumun kötü olduğuna inanmıyoruz. Geçen yıl deplasman için bütçe ayrılmıştı bu tekrar yapılabilir. Taraftar demek kardeşlik bağı demektir. En güzeli deplasman otobüsüdür. 2 saat için 15 saat gidersin. Takımı tribüne çağırdığında çok mutlu olursun.?dedi.
SİYASETÇİLER TAKIMA VE TARAFTARA DESTEK OLMALI
Bölgenin milletvekilleri ve siyasetçilerin de takıma ve taraftara destek çıkması gerektiğini hatırlatan Eren ? Milletvekili ve Bakanların desteğini alan kulüpler ceza dahi almıyor. Milletvekillerinin Bandırmaspor ile hiçbir ilgileri yok bir tek açılışa geliyorlar. Başımız sıkıştığında da ulaşamıyoruz. Holiganlık yapanlar ceza almıyor. Satırlarla deplasmana gidiyorlar bizde bir çakı dahi yoktur. Yeri geliyor 50 kişi deplasmana gidiyoruz. Yeri geliyor 5 bin kişiyi nasıl götüreceğiz diye düşünüyoruz.? diye konuştu.
Bandırmaspor Taraf tarlar Derneği Başkanı Mustafa Diler (Tavşan Mustafa) da, yetişkinlerin gençlere destek vermesi gerektiğini aktardı. Diler ?seyirci maç seçerek geliyor. En küçük deplasman taraftarlarımız 8-9 yaşında. Bundan sonra 10 küçük olacak buçuk büyük olacak. Hala Bandırma´nın ekmeğini yiyen insanlar katkı vermiyor. Çocukların şevki kırılmasın. Biz zaten ilaveleri yapıyor ama desteğe ihtiyaç var.?diye konuştu. Haber : Tufan Dalgıç

 



  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı