Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Taraftar Küçükköye akın edecek

Taraftar Küçükköye akın edecek

Balıkesir Süper Amatör Futbol Liginde şampiyonluk son maça kaldı

Balıkesir Süper Amatör Futbol Liginde şampiyonluk son maça kaldı
Balıkesir Süper Amatör Futbol Liginde, ilçemizi temsil eden Erdekspor, bu hafta sonu Pazar günü sezonun en kritik ve şampiyonluğu belirleyecek olan Küçükköy Belediyespor maçına çıkacak olması maçın önemini arttırdı. Bu bağlamda taraftarlar Ayvalık İlçesine bağlı Küçükköy Beldesi`ne akın edecek.
Balıkesir Süper Amatör Liginde Ayvalık-Küçükköy Belediyespor ile Erdekspor arasında son hafta oynanacak maç şampiyonu belirleyecek. Bu maçta Erdekspor`a beraberlik kesinlikle yetmiyor. Erdekspor`un, rakibini mutlaka yenmesi gerekiyor.
Puan tablosunun ilk sırasında Erdekspor 58 puanla yer alırken, ikinci sıradaki Edremit Belediyespor`un puanı 58, üçüncü sıradaki Altınoluk Belediyespor`un puanı ise 57.
Geçtiğimiz Pazar günü Erdek`te oynanan Erdekspor-Altınova Belediyespor maçının 2-2 berabere bitmesi, Erdekspor`un Pazar günü Küçükköy Belediyespor ile yapacağı maçı final havasına soktu. 
Küçükköy Beldesi futbol sahasında 7 Nisan Pazar günü saat 14:00`de başlayacak tarihi maç şampiyonu belirleyecek. Şampiyonluğun diğer adayı 58 puanlı Edremit Belediyespor`un rakibi Sakaryaspor`un ligden çekilmesi nedeniyle puanı 61 oldu.
Bu durumda Erdekspor`un deplasmanda oynayacağı Küçükköy Belediyespor maçında beraberlik kesinlikle yetmezken, şampiyonluğun yolu mutlak galibiyetten geçiyor.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli