Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Taraftarlar Haydi Maça

Taraftarlar Haydi Maça

Erdekspor, Yarın Etispor ile karşılaşıyor

Balıkesir Süper Amatör Futbol Liginde yer alan takımımız Erdekspor, tüm hazırlıklarını tamamlayıp, yarın yapacağı maç saatini beklemeye başladı.
30 Eylül 2012 Pazar günü başlayacak olan 2012-2013 Balıkesir Süper Amatör Futbol Ligi müsabakaları için takımların tamamı artık maç gününü bekliyor.
Bu yıl lige şampiyonluk parolası ile hazırlanan Erdekspor, bugün Erdek 18 Eylül stadında yaptığı çift kale maçıyla hafta sonu oynayacağı Etispor maçı hazırlıklarını tamamlayarak maçın başlama saatini bekliyor.
Antreman öncesi lig için görüşlerini aldığımız Erdekspor Teknik patronu Talat Evren, iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini söyledi.
Hazırlık maçlarındaki oyun kalitesinden memnun olduğunu öne süren Evren, "Elbette ligin havası her zaman olduğu gibi hazırlık maçlarına asla benzemez, bunu da iyi biliyoruz. Özellikle bölgemizin iyi takımlarından olan Etispor`la oynayacağımız lig maçımızın çok çekişmeli geçeceğini tahmin ederek 90 dakika sahada centilmenlik içinde mücadele eden bir Erdekspor olacak. Hedefimizin bu yıl ligimizi şampiyon bitirmek olduğunu söylemek isterim. Takımımıza güveniyorum. Fair Play anlayışı içinde inşallah hedefimize ulaşırız. Dileğim iyi bir futbol sezonu olması yönündedir. Tüm takımlarımıza başarılar diliyorum." dedi.
Haber: Erhan Göçmen


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli