Bugün, 12 Mayıs 2024 Pazar

Taraftarlardan dostluk mesajı

Taraftarlardan dostluk mesajı

Erdekli Genç Fenerbahçeliler ile Erdek Ultraaslan gurubu gençler derbi maç öncesi bir araya gelip birbirlerine başarı dilekleri sunmaları görülmeye değerdi.

Erdek`li Genç Fenerbahçeliler ile Erdek Ultraaslan gurubu gençler derbi maç öncesi bir araya gelip birbirlerine başarı dilekleri sunmaları görülmeye değerdi.
Pazar günü Erzurum`da oynanan Süper Kupa Finali öncesinde derbi maçı izlemek için Nehir Aile Çay Bahçesi önüne gelen iki takım taraftarları dostluk mesajları verdi.
Derbi maça saatler kala, maçı tv ekranlarında seyretmek üzere Erdek Cumhuriyet Alanındaki çay bahçelerinden Nehir Aile Çay Bahçesini tercih eden iki takım taraftarları gelmeye başladı. 
Birbirleriyle hem arkadaş, hem de Fenerbahçe ve Galatasaray taraftarı olan gençler bir arada dostluk ve centilmenlik mesajlarında bulunurken maçın olaysız bir şekilde sona ermesi temennisinde bulunup birbirlerine başarı dilediler.
90 dakika sonunda gülen taraf Galatasaray olunca, Genç Fenerbahçeliler maç sonunda Ultraslan gurubu arkadaşlarını kutladılar.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazar 17.1 ° / 5.3 ° Güneşli
  • Pazartesi 17.1 ° / 6.5 ° Güneşli
  • Salı 16.2 ° / 3.9 ° Güneşli