Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Taraftarları Bandırmaspor-Altınordu maçına davet etti

Taraftarları Bandırmaspor-Altınordu maçına davet etti

TFF 1.Lig takımlarından RH Bandırmaspor Basın Sözcüsü Özel Aydın ve Futbol Şube Sorumlusu Bilgen Süngü kulübün çarşıdaki tesislerinde basın toplantısı düzenledi.

TFF 1.Lig takımlarından RH Bandırmaspor Basın Sözcüsü Özel Aydın ve Futbol Şube Sorumlusu Bilgen Süngü kulübün çarşıdaki tesislerinde basın toplantısı düzenledi. 
TFF 1.Ligin başlayalı 6 hafta olduğunu hatırlatan basın sözcüsü Özel Aydın, 6 hafta içerisinde takımın 3 galibiyet 3 mağlubiyet aldıklarını hatırlattı. 
Mağlup oldukları maçların çok ilginç olduğunu söyleyen Aydın şunları aktardı: “Erzurumspor’a 1-0 yenildik, hakem son dakika attığımız golümüzü iptal etti. Çok iyi oynamıştık maçın da hakkı beraberlikti. Sonraki Ümraniyespor maçını da kaybettik. Ümraniye maçında da yine talihsiz bir şekilde hakem aleyhimize bir penaltı verdi. Lehimize olan penaltıları maalesef vermedi. Orada da hakem hatasından kaynaklı bir mağlubiyet aldık. Sonraki haftada Eyüpspor’a da mağlup olduk. Bu maçtada son dakikada penaltı olan pozisyonumuzu maalesef yine yediler. Hatta Eyüpspor’un attığı ikinci golde de bariz faul vardı.Yine faul verilmedi. Bu işin maalesef bizi üzen tarafı. Ancak geçen hafta Manisa’yı deplasmanda 3-1 yendik, bu hafta hedefimiz Pazar günü saat 13.30 da Altınordu maçı var. Pazar günkü maça herkesi davet ediyoruz. Aşısını yaptıranlar, testlerini yaptıranlar, paso liglerini alanlar lütfen takımını yalnız bırakmasınlar desteğe ihtiyacımız var.” 
Basın toplantısında Futbol Şube Sorumlusu Bilgen Süngü’de geçtiğimiz haftalarda 9 oyuncunun yeni tip korona virüs testinin pozitif çıktığını hatırlatarak “7 oyuncunun karantina süresi bitti. Sadece 2 oyuncumuzun karantinası devam ediyor” dedi. 
Her geçen gün daha iyi futbol oynadıklarını kaydeden Sünfü “Gerçekten adaletli hakemler geldiği zaman neler yapabileceğimizi kamu oyuna gösterdiğimizi düşünüyorum. Ligin en iyi futbol oynayan takımlarından birisi olduğumuzu iddia ediyorum.” dedi. 
Haber : Ahmet Pesen



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli