Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Tatilde 303 can dostun tedavileri gerçekleştirildi

Tatilde 303 can dostun tedavileri gerçekleştirildi

Mobil veteriner kliniği hizmeti veren VETBÜS’ün ardından tam donanımlı hayvan ambulansı VETBULANS’ı devreye alan...

Mobil veteriner kliniği hizmeti veren VETBÜS’ün ardından tam donanımlı hayvan ambulansı VETBULANS’ı devreye alan Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, 9 günlük bayram tatili boyunca 303 yaralı can dostun tedavisini gerçekleştirdi. Ayrıca hafta sonu Kepsut’ta çıkan orman yangınında da görev yapan ekipler, can dostlara anında müdahale etti. 
Hizmete sunduğu tam donanımlı hayvan ambulansı VETBULANS ile 7/24 kaza sonucu yaralanan veya hastalanan sahipsiz sokak hayvanlarının imdadına koşan Büyükşehir Belediyesi, 9 günlük bayram tatilinde de VETBULANS’ın yanı sıra; 3 Toplama ve Nakil Aracı ile 10 Veteriner Hekim, 9 günlük bayram tatili boyunca 7/24 görev başında bekledi. Acil cerrahi müdahale ile birlikte yoğun bakım ünitesi, solunum cihazı gibi hayati fonksiyon için önem arz eden cihaz ve donanımların yer aldığı ambulans ile Büyükşehir Belediyesi, sokak hayvanlarının ölüm oranlarını azalmasını hedefliyor. 
Ayrıca; Kepsut ilçesine bağlı kırsal Karagöz Mahallesi’nde çıkan orman yangında da can dostlara anında müdahale edebilmek amacıyla hazır bekleyen;VETBÜS, VETBULANS ve 1 Mama Dağıtım Aracı ile birlikte 6 kişilik Veteriner Sağlık ekibi, yangın bölgesinde görev yaptı. 
Haber Merkezi



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli