Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Tatlısu Köyüne kamyon girişi yasakandı

Tatlısu Köyüne kamyon girişi yasakandı

Erdek İlçe Trafik komisyonu kararı ile Tatlısu Köy yolu hafta sonları kamyonlara yasaklandı. Erdek İlçe Trafik komisyonu yıllardır kanayan bir yara olarak öne çıkan Tatlısu Köyü yolundaki kamyon terörüne, geçici çözüm üretti.

Erdek İlçe Trafik komisyonu kararı ile Tatlısu Köy yolu hafta sonları kamyonlara yasaklandı.
Erdek İlçe Trafik komisyonu yıllardır kanayan bir yara olarak öne çıkan Tatlısu Köyü yolundaki kamyon terörüne, geçici çözüm üretti. 
Erdek Kaymakamı İsmail Kaygısız Başkanlığında toplanan İlçe trafik komisyonu aldığı iyileştirme kararı ile hafta sonları, Cumartesi ve Pazar günleri saat 07.00 ve 21.00 arasında Kamyonların Aşağıyapıcı-Dalyan arasında geçişini yasakladı. 
Erdek ilçe Trafik komisyonu kararı bir tabelaya yazılarak Aşağı Yapıcı Köyü yol ayrımına dikildi. Karar gereği söz konusu günlerde ve saatlerde Aşağıyapıcı, Tatlısu, Tanaşa ve Dalyan arasında yolculuk yapan kamyonlar Jandarma tarafından durdurularak yasak süresince trafikten men edilecek.
Tatlısu Köyü Muhtarlığı, ilçe Trafik komisyonunun aldığı kararı sevinçle karşılayarak ``Hafta sonları her an birisi çiğnenecek diye canımız burnumuzda gezmekten kurtulduk, umarız bu karar uygulanır Tatlısu`ya tatil için gelen insanlarda can korkusu yaşamadan tatillerini yaparlar`` dedi. 
Tatlısu ve çevresinde hafta sonu kamyonların trafiğe çıkmasını engelleyen karar, bölgedeki turizmci ile işletme sahiplerini memnun ettiği gözlenirken, Tatlısu ve çevresinde yaşayan vatandaşlar, kamyon teröründen etkilendikleri kadar hiçbir şeyden etkilenmediklerini, zaman zaman tıkanan yolların saatlerce açılmaması nedeniyle yaşamlarının olumsuz etkilendiklerini dile getirdiler.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false