Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Teknede doğum günü partisi ve kutlama organizasyonları

Teknede doğum günü partisi ve kutlama organizasyonları

Teknede doğum günü organizasyonu düzenleyerek sevdiklerinizle 2 kişilik baş başa romantik bir ortamda doğum günü kutlaması planlayabileceğiniz gibi aile fertleriniz ve dostlarınızla birlikte sade bir kutlama ya da yüksek kaliteli eğlence ortamına sahip pa

Teknede doğum günü organizasyonu düzenleyerek sevdiklerinizle 2 kişilik baş başa romantik bir ortamda doğum günü kutlaması planlayabileceğiniz gibi aile fertleriniz ve dostlarınızla birlikte sade bir kutlama ya da yüksek kaliteli eğlence ortamına sahip parti daveti de verebilirsiniz. Şuana kadar organize ettiğiniz doğum günlerinden çok daha özeline imza atmak istiyorsanız boğazda hizmet veren kiralık tekneler sizin için en doğru tercih olacaktır. Baştan sona sizlerin istekleri üzerine şekil alan kusursuz yatta doğum günü organizasyonu planlayabilmeniz için hangi tekne kiralama şirketinden destek alacağınız konusu oldukça önemlidir ve bizde bu haberde sizlere 15 yılı aşkın süredir profesyonel kişilerden oluşan uzman ekibiyle İstanbul Boğazında doğum günü kutlaması ve parti organizasyonları düzenleyen Boğaz Çocuğu şirketini içimiz rahat bir şekilde tavsiye edebiliriz.

ROMANTİK KUTLAMA VE PARTİ ORGANİZASYONLARI

Anneniz, babanız, kardeşiniz, yakın arkadaşınız, eşiniz ya da sevgilinizle başa başa olacağınız romantik bir doğum günü kutlaması organize edebileceğiniz gibi tüm sevdiklerinizi davet ettiğiniz yüksek kaliteli eğlence ortamına sahip doğum günü partisi daveti verebilmeniz için de Boğaz Çocuğu tekne kiralama ve organizasyon şirketinden 12 ay süresince kesintisiz olarak hizmet alabilirsiniz. Sadece siz ve misafirlerinize özel olarak hazırlanan lüks teknede sizler için özenle hazırlanmış menülerin tadına bakarken doyasıya eğleneceksiniz ve sevdiğiniz şarkılar fonda çalacak. Yatta doğum günü kutlamasını kahvaltı, öğlen ya da akşam yemeği eşliğinde alkollü ve alkolsüz seçeneklerde organize edebilirsiniz. Arzu ederseniz 4 kişilik profesyonel fasıl ekibi ya da kemancı hizmetlerini de teknede doğum günü organizasyonuna dahil edebilirsiniz. Yatta doğum günü pastasını kendiniz getirebileceğiniz gibi organizasyon şirketinden de talep edebilme imkanına sahipsiniz. Yine aynı şekilde masa süsleme ile teknenin iç ve dış kısımlarının balonlarla süslenmesini de firmadan talep edebilir ya da kendiniz organize edebilirsiniz.

BOĞAZ KÖPRÜSÜNE LAZER GÖSTERİSİ

Son yılların artık yükselen trendi haline gelen lazerle doğum günü kutlaması hizmetini de Boğaz Çocuğu şirketinden talep edebilirsiniz. Doğum günlerinde sevdiklerinize söylemek istediklerinizi kelime limiti olmadan kayan yazı şeklinde boğaz köprüsüne altına makul ücretler karşılığında yazdırabilme imkanına sahipsiniz. Lazer ışıklarının köprünün altında net olarak okunabilmesi için havanın kararmış olması gerektiğinden akşam saatlerinde ister sade bir boğaz turu isterseniz de romantik bir akşam yemeğinden sonra lazer gösterisini yaptırabilirsiniz. Organizasyon ekibi sizleri fotoğraf çekme bahanesiyle teknenin ön kısmına çağıracak ve birkaç poz fotoğraf çektikten sonra köprüye doğru bakmanızı isteyerek lazer gösterisini başlatacaklar. Tabi ki bu görsel show halinde geçen kutlama anlarını da baştan sona fotoğraf ve video kayıtlarıyla da ölümsüz kılmayı ihmal etmeyecekler..

ONLİNE FİYAT TEKLİFİ ALIN

Teknede doğum günü fiyatları başta olmak üzere ihtiyacınız olan tüm bilgilere en net şekilde ulaşabilmek için bogazturu.com sitesine giriş yapabilirsiniz. Saatlik ve günlük tekne kiralama fiyatları ile menüler ve yatta doğum günü organizasyonları için sundukları tüm ekstra hizmetler için talep ettikleri net ücretleri web sitelerinde ayrıntılı olarak paylaşmışlar. Siteye giriş yaparak fiyat teklifi aldıktan sonra doğum günü tarihiniz için müsaitlik sormak ve rezervasyon yaptırmak için iletişim sayfasındaki bilgiler aracılıyla şirketle irtibat haline geçebilirsiniz. Rezervasyon yaptırmak için ön koşul şirkete kaparo ödemesinin gönderilmesidir ve talep edilen kaparo miktarı teknede doğum günü organizasyonu için ödenmesi gereken toplam ücretin yarısıdır. Yaz aylarındaki tekne kiralama rezervasyon talebi yoğunluğunu da dikkate alarak elinizi çabuk tutmanızı tavsiye ederiz. O halde hemen teknede doğum günü sitesine giriş yaparak kafanızdaki tüm soru işaretlerini ortadan kaldırın ve rezervasyon yaptırmak için harekete geçin! Hayatalinizdeki doğum günü kutlamasına imza atabilmeniz dileklerimizle, iyi ki doğdunuz.. Nice mutlu senelere..



Selim Ağaoğlu
2.02.2022 18:23:14
Geçen sene sevgilim için boğaz çocuğu şirketinden 2 kişilik yatta doğum günü kutlaması hizmeti almıştık. alkolsüz balık menüsü, masa süslemesi, balon süsleme ve boğaz köprüsüne lazerle isim ve yazı yazdırmıştık. Baştan son tüm detaylar düşünüldüğü için sevgilim ve ben her açıdan memnun kaldık. yatta doğum günü kutlamak isteyenlere tavsiye edeceğim tekne kiralama şirketi kesinlikle boğaz çocuğu firması. içiniz rahat şekilde bu özel günü kendilerine emanet edebilirsiniz.

Erdinç Soyer
20.02.2022 22:15:47
Teknede doğum günü organizasyonu düzenlemek isteyenler boğaz çocuğu şirketinden destek alabilirler. Gerçekten işlerini profesyonel anlamda yapan ve müşteri memnuniyetini ön planda tutan bir yat kiralama şirketi olduklarını söyleyebilirim.

  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli