Bugün, 23 Nisan 2024 Salı

TEKNE?SAHİPLERİ?ŞOKTA

TEKNE?SAHİPLERİ?ŞOKTA

Tatlısu Mahallesi´nde bir gecede 18 motor çalındı

Erdek İlçesi kırsal Tatlısu Mahallesi´nde geçtiğimiz günlerde meydana gelen hırsızlık olayında, denizde demirli 18 teknenin kıçtan takma motorları çalınırken, mağdur olan tekne sahipleri adeta şok yaşadı.
Edinilen bilgiye göre; Önceki gece Tatlısu Büyükbakraç mevkiinde bir gecede kıçtan takma 18 motorun yerinde olmadığını gören motor sahipleri neye uğradıklarını şaşırdı. Özellikle olta balıkçılığı ve aile gezileri için kullanılan teknelerini körfeze demirleyen tekne sahipleri sabah sularında teknelerine gittiklerinde kıçtan takma motorların yerinde olmadığını gördüler. Büyük şok yaşayan tekne sahipleri 10 bin lira ile 30 bin lira arası değerinde olan kıçtan takma motorlarının bir gecede çalınmasına şaşırdıklarını dile getirdiler. Soluğu jandarmada alan tekne sahipleri, yaptıkları şikayet üzerine olay Sahil Güvenlik Bot Komutanlığı´na bildirildi. Jandarma şimdi seri hırsız/hırsızları yakalama çalışması başlattı.
Önceki yıllarda da aynı türden hırsızlık olaylarının meydana geldiğini söyleyen ve geçmiş olsun dileklerinde bulunan çevre sakinleri ?fena alıştı hırsızlar, bu gidişle tekne sahipleri balık avlamaya kürek çekerek gidecekler herhalde!? demekten kendilerini alamadılar.
Haber: Erdem Özcan



Anahtar Kelimeler: TEKNE SAHİPLERİ ŞOKTA
  • Salı 28.5 ° / 14.1 ° false
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli