Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Teknik Direktörü Mustafa Gürsel:

Teknik Direktörü Mustafa Gürsel:

?Düşündüğümüz oyun tarzını sahaya yansıtan bir takım olacağız?

Bu hafta sonu deplasmanda Erzurum Büyükşehir Belediyespor ile karşılaşacak olan TFF 1.Lig takımlarından Bandırmaspor, bu maçın hazırlıklarını Teknik Direktör Mustafa Gürsel gözetiminde sürdürdü.
Pazar günü oynanan Menemen Belediyespor müsabakasının ardından ara vermeden çalışmalarına pazartesi günü de devam eden bordo beyazlı ekip salı gününü izinli olarak geçirdi. 1 günlük aranın ardından çarşamba günü top başı yapan Bandırmaspor sabah salonda akşamda Orta Ölçekli Sanayi Sitesi´nde bulunan tesislerinde taktik idmanı yaptı. İdmana Guido Koçer ve kendilerine takım bulmaları istenen Pote, Hakan Bilgiç ve Selçuk Alibaz katılmadı.
İdman öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Teknik Direktör Mustafa Gürsel, hedeflerinin oyunu oynamaya çalışan, bekleyenden ziyade oyuna yön veren kendini devamlı geliştirmeye çalışan bir takım oluşturmak olduğunu söyledi. Bandırmaspor taraftarlarının ligin 7. haftasından sonrasında seyir zevki yüksek maçlar izleyeceklerini dile getiren Gürsel ?Taraftarlarımız müsabakalarda inşallah kendi düşündüğü oyun tarzını sahaya yansıtan, rakiplerine oynatmamaktan çok oynamaya çalışan bir takım görecekler? dedi. Gürsel, hedeflerinin bu hafta sonu deplasmanda karşılaşacakları Erzurum Büyükşehir Belediyespor müsabakasından puan ve puanlarla dönmek olduğunu sözlerine ekledi
Haber Merkezi



  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı