Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

TEKSÜT BANDIRMA BK, ALMANYA´DAN GALİBİYET İLE DÖNÜYOR

TEKSÜT BANDIRMA BK, ALMANYA´DAN GALİBİYET İLE DÖNÜYOR

Rasta Vechta : 73, TEKSÜT Bandırma BK : 81

FIBA Şampiyonlar Ligi B Grubu 5. hafta maçında TEKSÜT Bandırma BK, Almanya´da konuk olduğu Alman temsilcisi Rasta Vechta´yı 73-81 mağlup etti
TEKSÜT Bandırma BK karşılaşmaya Jaime Smith, Şehmus Hazer, Tyler Kalinoski, Ian Hummer ve Emanuel Terry beşi ile başladı. Mücadeleye hızlı başlayan taraf konuk ekip TEKSÜT Bandırma BK oldu. Bandırma ekibi hücumda Jaime Smith ve Omar Prewitt ile sayılar bulsa da 5. dakikayı 6-5 geride geçti. Kalan bölümde Jaime Smith ile sayılar bulan TEKSÜT Bandırma BK ilk çeyreği de 13-18 önde geçti.
İkinci çeyreğe her iki takım da ilk çeyreğin aksine hücumu ön plana alarak başladı. Hücumda sayı bulmakta zorlanmayan her iki ekipten TEKSÜT Bandırma BK Ian Hummer ve Emnuel Terry ile isabetler buldu. Kalan bölümde ev sahibi ekip Trevis Simpson ve Steve Vasturia ile ürettiği sayılara Jaime Smith ve Omar Prewitt ile cevap veren Yeşil-Beyazlılar soyunma odasına da 37-39 önde girdi.
İkinci yarıya hızlı başlayan taraf yine konuk ekip TEKSÜT Bandırma BK oldu. Hücumda Omar Prewitt ve Tyler Kalinoski ile sayılar üreten Bandırma ekibi savunmada da istediği oyunu sergilerken 25. dakikayı 41-49 önde geçti. Kalan bölümde öne geçmenin de avantajı ile oyun kontrolünü eline alan TEKSÜT Bandırma BK final çeyreğine 51-60 önde girdi.
Final çeyreği karşılıklı sayılarla başladı. Kontrollü oyununu sürdüren TEKSÜT Bandırma BK hücumlarda Tyler Kalinoski önderliğinde sayılar bulurken 35. dakikada skoru 56-67´ye getirdi. Kalan bölümde Emanuel Terry ve Tyler Kalioski ile sayılar üretirken karşılaşmadan da 73-81 galibiyetle ayrıldı.
TEKSÜT Bandırma BK, Basketbol Süper Ligi 8. Hafta Karşılaşmasında Bandırma´da 16 Kasım Cumartesi günü saat 15.15´de Tivibu Spor 2´den canlı olarak yayınlanacak mücadelede Gaziantep Basketbol´u konuk edecek. Haber Merkezi



  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı