Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

TEKSÜT Bandırma BK, alt yapıya yeni yetenek arayışında

TEKSÜT Bandırma BK, alt yapıya yeni yetenek arayışında

TEKSÜT Bandırma BK, altyapıda geleceğin yıldız adaylarını arıyor.

TEKSÜT Bandırma BK, altyapıda geleceğin yıldız adaylarını arıyor.
TEKSÜT Bandırma BK, Altyapı seçmeleri 3 Ağustos 2019 Cumartesi günü Bandırma Teksüt Kara Ali Acar Spor Salonu´nda gerçekleşecek.
Türkiye´nin köklü basketbol geleneğine sahip kulüplerinden olan ve altyapı kategorilerinde her sezon önemli başarılar elde eden TEKSÜT Bandırma BK, altyapı seçmeleri ile geleceğin yıldızlarını potalara kazandırmaya devam ediyor.
Bu doğrultuda genç yetenekleri tespit etmek için altyapı oyuncu taraması düzenleyen TEKSÜT Bandırma BK, bu yılki altyapı seçmeleri 3 Ağustos 2019 Cumartesi günü Teksüt Kara Ali Acar Spor Salonu´nda düzenliyor.
Seçmelere, 2003 ? 2010 yılları arasında doğmuş erkek sporcuların katılabileceği dile getirilirken, seçmelere gelecek lisanslı veya spor okulunda olan sporcuların kulüplerinden aldıkları yazılı izinle seçmelere katılabilecekleri bildirildi. Seçmeler sadece erkek çocuklar için olup, seçmelere antrenman kıyafetleri ve nüfus cüzdanı ile gelinmesi istendi.
Seçmelerin sonuçları www.teksutbandirmabk.com internet sitesinden ve Teksüt Bandırma BK (@bandirmabk) sosyal medya hesaplarından açıklanacak.
Haber Merkezi



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli