Bugün, 16 Nisan 2024 Salı

TEKSÜT Bandırma BK, Beşiktaş´a yenildi

TEKSÜT Bandırma BK, Beşiktaş´a yenildi

ING Basketbol Süper Ligi 4. hafta maçında TEKSÜT Bandırma BK, İstanbul´da konuk olduğu Beşiktaş Sompo Sigorta´ya 97-82 mağlup oldu.

ING Basketbol Süper Ligi 4. hafta maçında TEKSÜT Bandırma BK, İstanbul´da konuk olduğu Beşiktaş Sompo Sigorta´ya 97-82 mağlup oldu.
TEKSÜT Bandırma BK karşılaşmaya Jaime Smith, Şehmus Hazer, Tyler Kalinoski, Ian Hummer ve Emanuel Terry beşi ile başladı. Mücadeleye hızlı başlayan taraf ev sahibi ekip Beşiktaş Sompo Sigorta oldu. TEKSÜT Bandırma BK hücumda sayı bulmakta zorlanınca, Sadık Emir Kabaca ve Emanuel Terry ile bulduğu sayılarla 5. dakikayı 10-4 geride geçti. Kalan bölümde Sadık Emir Kabaca ile sayı bulan TEKSÜT Bandırma BK, ilk çeyreği 23-11 geride kapadı.
İkinci çeyreğe de hızlı başlayan taraf ev sahibi ekip oldu. Hücumlarda Toddrick Gotcher ve Shaquille Mckissic ile dış atışlarla isabet bulan ev sahibi ekibe, Emanuel Terry ve Ian Hummer ile cevap veren Yeşil-Beyazlılar 15. dakikayı 30-22 geride geçti. Kalan bölümde savunmada hatalar yapan TEKSÜT Bandırma BK soyunma odasına da 51-31 geride girdi.
İkinci yarıya hızlı başlayan taraf bu kez konuk ekip TEKSÜT Bandırma BK oldu. Hücumda iyi performans gösteren Yeşil-Beyazlılar, Emaunel Terry ve Ian Hummer ile sayılar üretirken savunmada istediği oyunu ortaya koyamayınca 25. dakikayı 61-44 geride geçti. Kalan bölümde de savunmada aksayan TEKSÜT Bandırma BK final çeyreğine 74-54 geride girdi.
Final çeyreği karşılıklı sayılarla başladı. TEKSÜT Bandırma BK hücumda Jaime Smith ve Ian Hummer ile sayılar üretirken farkı azaltmaya çalıştı. Ev sahibi ekip Beşiktaş Sompo Sigorta hücumda Burak Can Yıldızlı ve Nemanja Durisic ile dış atışlarla bulduğu sayılarla farkı korudu. TEKSÜT Bandırma BK kalan bölümde Jaime Smith ve Ian Hummer ile sayılar bulsa da karşılaşmadan 97-82 mağlubiyetle ayrıldı.
Haber Merkezi



  • Salı 27.8 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Çarşamba 25.8 ° / 13.4 ° false
  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı