Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

TEKSÜT Bandırma BK deplasmanda galip

TEKSÜT Bandırma BK deplasmanda galip

OGM Ormanspor : 81 TEKSÜT Bandırma BK : 86

Türkiye Basketbol Süper Ligi 2. hafta maçında TEKSÜT Bandırma BK, Ankara´da konuk olduğu OGM Ormanspor´u dördüncü çeyrekteki oyunu ile 81-86 mağlup etti.
TEKSÜT Bandırma BK karşılaşmaya Jaime Smith, Erkan Yılmaz, Tyler Kalinoski, Omar Prewitt ve Emanuel Terry beşi ile başladı. Mücadeleye her iki takım da hızlı başlarken, TEKSÜT Bandırma BK, Jaime Smith ve Emanuel Terry ile sayılar buldu. Kalan bölümde Jaime Smith ve Rıdvan Öncel ile sayılar bulan Bandırma ekibi ilk çeyreği de 22-23 önde geçti.
İkinci çeyreğe hızlı başlayan taraf bu kez ev sahibi ekip OGM Ormanspor oldu. Ankara ekibi hücumda Elmedin Kikanovic ve Cevher Özer ile etkili olurken TEKSÜT Bandırma BK, Jaime Smith ve Omar Prewitt ile karşılık verdi. Kalan bölümde savunmada istediği oyunu sergileyemeyen Yeşil-Beyazlılar soyunma odasına 43-41 geride girdi.
İkinci yarıya hücumda istediği gibi başlayamayan TEKSÜT Bandırma BK, savunmada da istediklerini oyunda ortaya koyamadı. Hücumda Rıdvan Öncel ve Tyler Kalinoski ile sayılar üretmeye başlasa da 25. dakikada skor 57-48´e geldi. Kalan bölümde Yeşil-Beyazlılar savunmadaki agresifliğini artırınca oyuna tekrar ortak oldu ve final çeyreğine 66-66 beraberlikle girildi.
Final çeyreği karşılıklı sayılarla başladı. TEKSÜT Bandırma BK, hücumda Rıdvan Öncel ve Jaime Smith ile sayılar üretirken oyunda öne geçti. Çeyreğin kalan bölümünde hücumda ve savunmada da iyi bir oyun ortaya koyan Yeşil-Beyazlılar karşılaşmadan da 81-86 galibiyetle ayrıldı.
Haber Merkezi



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli