Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

TEKSÜT Bandırma BK galibiyet serisini sürdürdü

TEKSÜT Bandırma BK galibiyet serisini sürdürdü

Türk Telekom BK: 81 TEKSÜT Bandırma BK: 91

ING Basketbol Süper Ligi 9. hafta maçında TEKSÜT Bandırma BK, Ankara´da konuk olduğu Türk Telekom´u 81-91 mağlup ederek ligde üst üste beşinci galibiyetini elde etti.

TEKSÜT Bandırma BK karşılaşmaya Jaime Smith, Şehmus Hazer, Tyler Kalinoski, Ian Hummer ve Emanuel Terry beşi ile başladı. Mücadeleye hızlı başlayan taraf ev sahibi ekip Türk Telekom oldu. Yeşil-Beyazlılar hücumda Tyler Kalinoski ve Rıdvan Öncel ile sayılar üretirken 5. dakikada skoru 9-7´ye getirdi. Kalan bölümde hücumda aktif bir oyun sergileyen Bandırma ekibi ilk çeyreği de 17-19 önde geçti.

İkinci çeyreğe de hızlı başlayan taraf Ankara ekibi oldu. Hücumlarda Mustafa Baygül ve Moustapha Fall ile sayılar üreten ev sahibi ekibe Jaime Smith ve Ian Hummer ile cevap veren TEKSÜT Bandırma BK 15. dakikada skoru 31-28´e getirdi. Kalan bölümde savunmada zaman zaman aksayan Bandırma ekibi hücumdaki etkili performansı ile cevap vermeye çalışsa da soyunma odasına 43-37 geride girdi.

İkinci yarıya TEKSÜT Bandırma BK hızlı ve kontrollü başladı. Hücumlarda Omar Prewitt ve Emanuel Terry ile sayılar bulan Yeşil-Beyazlılar 25. dakikada skoru 48-50´ye getirdi. Kalan bölümde her iki takım da karşılıklı sayılarla birbirine cevap verince final çeyreğine 59-59 beraberlikle girildi.

Final çeyreğine TEKSÜT Bandırma BK Rıdvan Öncel ve Emanuel Terry´nin sayıları ile başladı. Yavaş yavaş açılan sayı farkı ile kontrollü oyununu sürdüren TEKSÜT Bandırma BK 35. dakikada skoru 70-77´ye getirdi. Kalan bölümde iyi oyununu sürdüren TEKSÜT Bandırma BK karşılaşmadan da 81-91 galibiyetle ayrıldı ve ligde üst üste beşinci galibiyetini elde etti.



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli