Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

TEKSÜT Bandırma BK, Gaziantep Basketbol´u mağlup etti

TEKSÜT Bandırma BK, Gaziantep Basketbol´u mağlup etti

TEKSÜT Gençleri BK: 86 Gaziantep Basketbol: 63

Basketbol Gençler Ligi Final Grubu 26. hafta karşılaşmasında TEKSÜT Bandırma BK, Bandırma´da konuk ettiği Gaziantep Basketbol´u ikinci yarıdaki oyunuyla 23 sayı fark ile 86-63 mağlup etti.
TEKSÜT Bandırma BK´nın gençleri karşılaşmaya Berkin Cilev, Boran Güler, Önder Atun, Yiğit Karalar ve Fatih Bardak beşi ile başladı. Mücadeleye hızlı başlayan taraf ev sahibi ekip TEKSÜT Bandırma BK oldu. Hücumlarda sayı üretmekte zorlanmayan Yeşil-Beyazlı Gençler, Önder Atun ve Boran Güler´in sayıları ile ilk çeyreği 25-21 önde tamamladı.
İkinci çeyreğe her iki takım da karşılıklı sayılarla başladı. Çeyreğin ilk bölümünde hücumda sayı üretmekte zorlanan her iki takımdan TEKSÜT Bandırma BK Önder Atun ve Boran Güler´in sayıları ile 15. dakikada skoru 34-33´e getirdi. Yeşil-Beyazlılar kalan bölümde hücumlarda iyi bir performans gösterse de savunmada biraz aksayınca soyunma odasına 43-38 önde girdi.
İkinci yarıya hızlı başlayan taraf yine ev sahibi ekip TEKSÜT Bandırma BK oldu. Hücumda ve savunmada iyi performans gösteren Yeşil-Beyazlı Gençler Önder Atun´un sayıları ile 25. dakikayı 53-41 önde geçti. Kalan bölüm karşılıklı sayılarla geçilse de hücumda iyi performans gösteren Yeşil-Beyazlı Gençler final çeyreğine 20 sayı fark ile 71-51 önde girdi.
Final çeyreğine her iki takım da karşılıklı sayılarla başladı. Yeşil-Beyazlılar hücumlarda Anıl Karaca ve Emir Adıgüzel ile sayılar bulurken 35. dakikada skoru 77-56´ya getirdi. Kalan bölümde öne geçmenin avantajını kullanarak oyun kontrolünü tamamen elinde tutan TEKSÜT Bandırma BK´lı Gençler karşılaşmadan da 86-63 galibiyetle ayrıldı. Haber Merkezi



  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı