Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

TEKSÜT Bandırma BK mağlup

TEKSÜT Bandırma BK mağlup

TEKSÜT Bandırma BK: 57 Pınar Karşıyaka: 89

Basketbol Süper Ligi 1. hafta maçında TEKSÜT Bandırma BK, Bandırma´da konuk ettiği Pınar Karşıyaka´ya 57-89 mağlup oldu.

TEKSÜT Bandırma BK karşılaşmaya Jaime Smith, Şehmus Hazer, Omar Prewitt, Alperen Şengün ve Emanuel Terry beşi ile başladı. Mücadeleye her iki takım da hızlı başlarken, TEKSÜT Bandırma BK Jaime Smith ve Emanuel Terry ile sayılar buldu. Kalan bölümde konuk ekip Pınar Karşıyaka Jordan Morgan ve Amadou M´Baye ile sayılar üretince ilk çeyreği Yeşil-Beyazlılar 10-21 geride geçti.

İkinci çeyreğe hızlı başlayan taraf konuk ekip Pınar Karşıyaka oldu. Hücumda Emanuel Terry ve Rıdvan Öncel ile sayılar bulan Bandırma ekibi savunmada istediği oyunu sergileyemedi. Konuk ekip Jordan Morgan ve Amadou M´Baye ile sayılar üretince Yeşil-Beyazlılar soyunma odasına 26-44 geride girdi.

İkinci yarıya hücumda istediği gibi başlayamayan TEKSÜT Bandırma BK, savunmada da istediklerini oyunda ortaya koyamadı. Hücumda Rıdvan Öncel ve Tyler Kalinoski ile sayılar üretmeye başlasa da Yeşil-Beyazlılar son çeyreğe 40-68 geride girdi.

Final çeyreği karşılıklı sayılarla başladı. TEKSÜT Bandırma BK hücumda Ragıp Berke Atar ve Rıdvan Öncel ile sayılar üretse de mücadeleden 57-89 mağlubiyetle ayrıldı.

Maçı değerlendiren TEKSÜT Bandırma BK Baş Antrenörü Hakan Demir, şunları söyledi: ??Ligin ilk maçında kendi sahamızda sezona iyi başlayamadık. Rakibimiz hem hücumda hem de savunmada bizden daha iyi oynadı. Bizde uzun bir hazırlık periyodundan sonra Takımın durumunu görmüş olduk. En kısa zamanda bu mağlubiyeti atlatarak çalışmaya başlayacağız.´´



Anahtar Kelimeler: TEKSÜT Bandırma mağlup
  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli