Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

TEKSÜT Bandırma BK, şampiyonlar liginde mağlup

TEKSÜT Bandırma BK, şampiyonlar liginde mağlup

TEKSÜT Bandırma BK: 69 Hapoel Jeruselam: 73

FIBA Şampiyonlar Ligi B Grubu 1. hafta maçında TEKSÜT Bandırma BK, Bandırma´da konuk ettiği İsrail temsilcisi Hapoel Jerusalem´e 69-73 mağlup oldu.
TEKSÜT Bandırma BK karşılaşmaya Jaime Smith, Şehmus Hazer, Tyler Kalinoski, Ian Hummer ve Emanuel Terry beşi ile başladı. Mücadeleye hızlı başlayan taraf konuk ekip Hapoel Jerusalem oldu. Hücumda Şehmus Hazer ve Emanuel Terry ile sayılar bulan Yeşil-Beyazlılar 5. dakikayı 8-14 geride geçti. Kalan bölümde Omar Prewitt ile sayılar bulan TEKSÜT Bandırma BK oyunu dengelerken, ilk çeyrek de 19-19 beraberlikle geçildi.
İkinci çeyreğe her iki takım da savunmasını ön plana alarak başladı. Hücumda sayı üretmekte zorlanan her iki ekipten TEKSÜT Bandırma BK Ian Hummer ve Jaime Smith ile sayılar buldu. Çeyreğin kalan bölümü de karşılıklı sayılarla geçilirken TEKSÜT Bandırma BK soyunma odasına 30-33 geride girdi.
İkinci yarıya hızlı başlayan taraf bu kez konuk ekip Hapoel Jerusalem oldu. Hücumda ve savunmada çok iyi performans gösteren İsrail ekibi, hücumda Sulemian Bramioh ve J´Covan Brown ile sayılar üretirken 25. dakikada skor 41-48´e geldi. Kalan bölümde hücumda ve savunmada istediği oyunu sergileyemeyen Yeşil-Beyazlılar son çeyreğe 49-60 geride girdi.
Final çeyreği karşılıklı sayılarla başladı. TEKSÜT Bandırma BK hücumda Jaime Smith ve Omar Prewitt ile sayılar üretirken sayı farkını azaltmaya başladı. Bandırma ekibi hücumda Şehmus Hazer ve Omar Prewitt ile sayılar bulsa da karşılaşmadan 69-73 mağlubiyetle ayrıldı.
Haber Merkezi



  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false