Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

TEKSÜT Bandırma BK, TOFAŞ´ı farklı yendi

TEKSÜT Bandırma BK, TOFAŞ´ı farklı yendi

TEKSÜT Bandırma BK: 108 TOFAŞ: 86

TEKSÜT Bandırma BK, Glorıa Cup Turnuvası´nda çıktığı ilk maçında TOFAŞ´ı mağlup etti.
Basketbol turnuvaları arasında en prestijli hazırlık turnuvalarından olan Gloria Cup´ta TEKSÜT Bandırma BK, ilk maçında Tofaş ile karşılaşırken mücadeleden 108-86 galibiyetle ayrıldı.
TEKSÜT Bandırma BK karşılaşmaya Jaime Smith, Erkan Yılmaz, Tyler Kalinoski, Sadık Emir Kabaca ve Emanuel Terry beşi ile başladı.
Mücadeleye her iki takım da hızlı başlarken, TEKSÜT Bandırma BK Jaime Smith ve Tyler Kalinoski ile sayılar buldu. İlk çeyrekte dengeli bir oyun oynanırken, Yeşil-Beyazlı ekip ilk periyodu 25-28 geride geçti.
İkinci çeyreğe hızlı başlayan taraf konuk ekip TEKSÜT Bandırma BK oldu. Hücumda Omar Prewitt ve Jaime Smith ile sayılar bulan Bandırma ekibi hücumda dengeyi sağladı. Kalan bölümde Jaime Smith ve Sadık Emir Kabaca ile sayılar bulan Bandırma ekibi soyunma odasına da 50-45 önde girdi.
İkinci yarıya hücumda aktif başlayan takım TEKSÜT Bandırma BK oldu. Yeşil-Beyazlı ekip hücumlarda Jaime Smith ve Erkan Yılmaz ile sayılar üretirken farkı açmaya başladı. Çeyreğin kalan bölümünde de Sadık Emir Kabaca ve Tyler Kalinoski´nin sayıları ile farkı koruyan TEKSÜT Bandırma BK final çeyreğine 21 sayı fark ile 82-61 önde girdi.
Final çeyreğine TEKSÜT Bandırma BK iyi başladı. İlerleyen bölümde oyundaki üstünlüğünü koruyan Bandırma ekibi, hücumda Omar Prewitt, Erkin Şenel ve Emanuel Terry ile sayılar üretti. Kalan bölümde üstünlüğünü koruyan TEKSÜT Bandırma BK karşılaşmadan da 108-86 galibiyetle ayrıldı.
TEKSÜT Bandırma BK Gloria Cup´ta ikinci maçında 13 Eylül Cuma günü saat 17.30´da TRT Spor´dan yayınlanacak mücadelede son Euroleague şampiyonu Rus temsilcisi CSKA Moskova ile karşılaşacak.
Haber Merkezi



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli