Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

TEKSÜT Bandırma BK´nın Gençleri, deplasmanda galip

TEKSÜT Bandırma BK´nın Gençleri, deplasmanda galip

Gaziantep Basketbol: 71 TEKSÜT Bandırma Gençleri: 78

Basketbol Gençler Ligi Final Grubu 20. hafta maçında TEKSÜT Bandırma BK, Gaziantep´te konuk olduğu Gaziantep Basketbol´u 71-78 mağlup etti.
TEKSÜT Bandırma BK´nın gençleri karşılaşmaya Boran Güler, Önder Atun, Yiğit Karalar, Uğur Can Erdem ve Fatih Bardak beşi ile başladı. Mücadeleye hızlı başlayan taraf konuk ekip TEKSÜT Bandırma BK oldu. Hücumlarda Boran Güler ve Anıl Karaca ile sayılar bulan Yeşil-Beyazlı Gençler ilk çeyreği de 17-19 önde tamamladı.
İkinci çeyreğe hücumda ve savunmada istekli başlayan TEKSÜT Bandırma BK, hücumda sayı üretmekte zorlanmazken Boran Güler ve Önder Atun´un sayıları ile 15. dakikada skoru 23-29´a getirdi. Yeşil-Beyazlılar kalan bölümde hücumlarda iyi bir performans gösterince soyunma odasına da 31-41 önde girdi.
İkinci yarıya her iki takım da karşılıklı sayılarla başladı. Hücumlarda Anıl Karaca ve Fatih Bardak ile sayılar üreten Yeşil-Beyazlılar, 25. dakikayı 45-48 önde geçti. TEKSÜT Bandırma BK´nın gençleri kalan bölümde hücumlarda biraz daha aktif oynayınca final çeyreğine 51-53 önde girdi.
Final çeyreğine iyi başlayan taraf bu kez TEKSÜT Bandırma BK oldu. Yeşil-Beyazlılar hücumlarda Boran Güler ile sayılar bulurken 35. Dakikada skoru 57-65´e getirdi. Kalan bölümde oyunun kontrolünü eline alan TEKSÜT Bandırma BK, karşılaşmadan da 71-78 galibiyetle ayrıldı
Haber Merkezi



  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı