Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

TEKSÜT Bandırma galibiyet serisini sürdürdü

TEKSÜT Bandırma galibiyet serisini sürdürdü

İTÜ Basket: 76 TEKSÜT Bandırma BK: 94

ING Basketbol Süper Ligi 7. hafta maçında TEKSÜT Bandırma BK, İstanbul´da konuk olduğu Sigortam.net İTÜ Basket´i 76-94 mağlup ederek ligde üst üste üçüncü galibiyetini elde etti.
TEKSÜT Bandırma BK karşılaşmaya Jaime Smith, Şehmus Hazer, Tyler Kalinoski, Ian Hummer ve Emanuel Terry beşi ile başladı. Mücadeleye hızlı başlayan taraf konuk ekip TEKSÜT Bandırma BK oldu. Yeşil-Beyazlılar hücumda Jaime Smith ve Omar Prewitt ile sayılar üretirken 5. dakikada skoru 17-18´e getirdi. Kalan bölümde hücumdaki aktif oyununu sürdüren Bandırma ekibi ilk çeyreği de 26-29 önde geçti.
İkinci çeyreğe de hızlı başlayan taraf Bandırma ekibi oldu. İlk çeyrekteki hücumdaki aktif oyununu ikinci çeyrekte de sürdüren TEKSÜT Bandırma BK, Omar Prewitt ve Jaime Smith ile sayılar üretince 15. dakikada skoru 30-42´ye getirdi. Kalan bölümde Alperen Şengün, Omar Prewitt ve Jaime Smith´in hücumda bulduğu sayıları ile oyunu önde götüren Yeşil-Beyazlılar soyunma odasına 39-49 önde girdi.
İkinci yarıya TEKSÜT Bandırma BK kontrollü başladı. Hücumlarda Omar Prewitt ve Emanuel Terry ile sayılar bulan Yeşil-Beyazlılar 25. dakikada skoru 44-61´e getirdi. Kalan bölümde Jaime Smith ile sayılar bulan TEKSÜT Bandırma BK final çeyreğine 57-72 önde girdi.
Final çeyreğine TEKSÜT Bandırma BK Rıdvan Öncel ve Emanuel Terry´nin sayıları ile başladı. Açılan sayı farkı ile kontrollü oyununu sürdüren TEKSÜT Bandırma BK karşılaşmadan da 76-94 galibiyetle ayrıldı ve ligde üst üste üçüncü galibiyetini elde etti. Haber Merkezi



  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı