Bugün, 3 Mayıs 2024 Cuma

TEKSÜT Bandırma Gençleri bir zafere daha imza attı

TEKSÜT Bandırma Gençleri bir zafere daha imza attı

Teşvikiye Spor Gençleri: 53 TEKSÜT Bandırma Gençleri: 62

Basketbol Gençler Ligi A Grubu 10. hafta maçında TEKSÜT Bandırma BK, İstanbul´da konuk olduğu Teşvikiye Spor´u 53-62 mağlup etti.
TEKSÜT Bandırma BK´nın gençleri karşılaşmaya Berkin Cilev, Önder Atun, Yiğit Karalar, Anıl Karaca ve Fatih Bardak beşi ile başladı. Mücadeleye hızlı başlayan taraf konuk ekip TEKSÜT Bandırma BK oldu. Bandırma ekibi hücumda Önder Atun ve Yiğit Karalar ile sayılar bulunca ilk çeyreği de 7-14 önde kapadı.
İkinci çeyreğe hızlı başlayan taraf bu kez Teşvikiye Spor oldu. Hücumda kolay sayı bulan her iki ekipten TEKSÜT Bandırma BK, Önder Atun ve Berkin Cilev´in sayıları ile 15. dakikada skoru 16-21´e getirdi. Kalan bölümde hücumlarda Önder Atun ile etkili olan Yeşil-Beyazlılar soyunma odasına da 24-32 önde girdi.
İkinci yarıya TEKSÜT Bandırma BK hızlı başladı. Savunmada ve hücumda etkili bir oyun ortaya koyan Bandırma ekibi, Önder Atun ve Berkin Cilev´in sayıları ile sayı farkını açmaya başladı. 25. dakikada skoru 28-40´a getiren TEKSÜT Bandırma BK´nın gençleri kalan bölümde de Yiğit Karalar ve Önder Atun´un sayıları ile etkili olunca final çeyreğine 40-47 önde girdi.
Final çeyreğine her iki takım da karşılıklı sayılarla başladı. Hücumda ve savunmada istediği oyunu ortaya koyan TEKSÜT Bandırma BK hücumda sayı üretmekte zorlansa da 35. dakikada skoru 47-52´ye getirdi. TEKSÜT Bandırma BK´nın gençleri Önder Atun ile bulduğu sayılarla rakibine öne geçme şansı vermeyince karşılaşmadan 53-62 galibiyetle ayrılarak üst üste üçüncü galibiyetini elde etti.
Haber Merkezi



  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 11.2 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı