Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

TEKSÜT Bandırma Gençleri Fenerbahçe´ye takıldı

TEKSÜT Bandırma Gençleri Fenerbahçe´ye takıldı

TEKSÜT Bandırma Gençleri : 68 BEKO Fenerbahçe Gençleri : 91

Basketbol Gençler Ligi A Grubu 7. hafta maçında TEKSÜT Bandırma BK, Bandırma´da konuk ettiği Fenerbahçe Beko´ya 68-91 mağlup oldu.
TEKSÜT Bandırma BK´nın gençleri karşılaşmaya Boran Güler, Önder Atun, Celal Evran, Ahmet Hakan Öge ve Fatih Bardak beşi ile başladı. Mücadeleye hızlı başlayan taraf konuk ekip Fenerbahçe Beko oldu. Ev sahibi ekip hücumda Önder Atun ve Boran Güler ile sayılar bulsa da Bandırma ekibi ilk çeyreği 13-26 geride kapadı.
İkinci çeyreğe de hızlı başlayan taraf konuk ekip oldu. Hücumlarda kolay sayılar bulan Fenerbahçe Beko´u,ya, Önder Atun ve Yiğit Karalar´ın sayıları ile cevap verse de TEKSÜT Bandırma BK soyunma odasına 28-51 geride girdi..
İkinci yarıya hızlı başlayan taraf bu kez ev sahibi ekip TEKSÜT Bandırma BK oldu. Hücumlarda Boran Güler ve Önder Atun ile sayılar bulan Bandırma ekibi, savunmada istediği oyunu bir türlü sergileyemeyince final çeyreğine 50-69 geride girdi.
Final çeyreğinde açılan sayı farkını azaltmaya çalışan TEKSÜT Bandırma BK, hücumlarda Önder Atun ve Boran Güler ile sayılar üretti. Geri dönmeye çalışan Bandırma ekibi savunmada istediği oyunu oynayamayınca karşılaşmadan da 68-91 mağlubiyetle ayrıldı.
Haber Merkezi



  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli