Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

TEKSÜT Bandırma Gençleri Galatasaray´ı devirdi

TEKSÜT Bandırma Gençleri Galatasaray´ı devirdi

Galatasaray BK Gençleri: 68 TEKSÜT Bandırma BK Gençleri: 70

TEKSÜT Bandırma BK Gençleri karşılaşmaya Boran Güler, Önder Atun, Yiğit Karalar, Anıl Karaca ve Fatih Bardak beşi ile başladı. Mücadeleye hızlı başlayan taraf konuk ekip TEKSÜT Bandırma hücumda Önder Atun ve Boran Güler ile sayılar bulunca ilk çeyreği 13-17 önde kapadı.

İkinci çeyreğe hızlı başlayan taraf bu kez Galatasaray oldu. Hücumda kolay sayı bulan her iki ekipten TEKSÜT Bandırma BK, Önder Atun ve Berkin Cilev´in sayıları ile 15. dakikada skoru 25-26´ya getirdi. Kalan bölümde hücumlarda Önder Atun ile etkili olan Yeşil-Beyazlılar soyunma odasına da 34-37 önde girdi.

İkinci yarıya TEKSÜT Bandırma BK hızlı başladı. Savunmada ve hücumda etkili bir oyun ortaya koyan Bandırma ekibi, Önder Atun ve Boran Güler´in sayıları ile sayı farkını açmaya başladı. 25. dakikada skoru 39-48´e getiren TEKSÜT Bandırma BK´nın gençleri kalan bölümde de Yiğit Karalar ve Anıl Karaca´nın sayıları ile etkili olunca final çeyreğine 51-64 önde girdi.

Final çeyreğine hızlı başlayan taraf bu kez ev sahibi Galatasaray oldu. Hücumda ve savunmada istediği oyunu ortaya koyamayan TEKSÜT Bandırma BK hücumda sayı üretmekte zorlanınca Galatasaray sayı farkını indirmeye başladı. 35. Dakikada skoru 63-66´ya getiren Galatasaray oyuna tekrar ortak oldu. TEKSÜT Bandırma BK´nın gençleri Önder Atun ile bulduğu sayılarla rakibine öne geçme şansı vermeyince karşılaşmadan 68-70 galibiyetle ayrılarak üst üste ikinci galibiyetini elde etti.



  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı