Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

TEKSÜT Bandırma Gençlerinde istikrarsızlık sürüyor

TEKSÜT Bandırma Gençlerinde istikrarsızlık sürüyor

TAC NEF: 85 TEKSÜT Gençleri: 71

TEKSÜT Bandırma BK´nın Gençleri, Mersin´de TAC NEF´e mağlup oldu.
Basketbol Gençler Ligi Final Grubu 24. hafta karşılaşmasında TEKSÜT Bandırma BK, Mersin´de konuk olduğu TAC NEF´e 85-71 mağlup oldu.
TEKSÜT Bandırma BK´nın gençleri karşılaşmaya Berkin Cilev, Boran Güler, Önder Atun, Yiğit Karalar ve Fatih Bardak beşi ile başladı. Mücadeleye hızlı başlayan taraf konuk ekip TEKSÜT Bandırma BK oldu. Hücumlarda sayı üretmekte zorlanan her iki ekipten Yeşil-Beyazlı Gençler, Boran Güler ve Önder Atun´un sayıları ile ilk çeyreği 14-17 önde tamamladı.
İkinci çeyreğe hücumda ve savunmada istekli başlayan TEKSÜT Bandırma BK, çeyreğin ilk bölümünde hücumda sayı üretmekte zorlanmazken Boran Güler ve Fatih Bardak´ın sayıları ile 15. dakikada skoru 24-27´ye getirdi. Yeşil-Beyazlılar kalan bölümde hücumlarda iyi bir performans gösterse de savunmada biraz aksayınca soyunma odasına 34-35 önde girdi.
İkinci yarıya hızlı başlayan taraf bu kez ev sahibi ekip TAC NEF oldu. Hücumda ve savunmada iyi performans gösteren ev sahibi ekip Hakan Çakır ve Berkay Çıvgın ile sayılar üretirken, TEKSÜT Bandırma BK´nın Gençleri Boran Güler´in sayıları ile 25. dakikayı 50-48 geride geçti. Kalan bölüm karşılıklı sayılarla geçilirken Yeşil-Beyazlı gençler final çeyreğine 56-54 geride girdi.
Final çeyreğine hızlı başlayan taraf yine ev sahibi ekip TAC NEF oldu. Yeşil-Beyazlılar hücumlarda Berkin Cilev ve Yiğit Karalar ile sayılar bulurken 35. dakikada skoru 69-63´e getirdi. Kalan bölümde tekrar öne geçme şanslarını kullanamayan TEKSÜT Bandırma BK karşılaşmadan da 85-71 mağlubiyetle ayrıldı.
Haber Merkezi



  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false