Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

TEKSÜT Bandırma Gençlerine rakip dayanmıyor

TEKSÜT Bandırma Gençlerine rakip dayanmıyor

TEKSÜT Bandırma Gençleri: 67 Büyükçekmece: 64

Basketbol Gençler Ligi A Grubu 11. hafta maçında TEKSÜT Bandırma BK, Bandırma´da konuk ettiği AREL Üniversitesi Büyükçekmece Basketbol´u 67-64 mağlup ederek üst üste dördüncü galibiyetini elde etti.

TEKSÜT Bandırma BK gençleri karşılaşmaya Berkin Cilev, Boran Güler, Önder Atun, Anıl Karaca ve Fatih Bardak beşi ile başladı. Mücadeleye hızlı başlayan taraf ev sahibi ekip TEKSÜT Bandırma BK oldu. Bandırma ekibi hücumda Boran Güler ve Berkin Cilev ile sayılar bulunca ilk çeyreği de Berkin´in son saniye üç sayı isabeti ile 19-17 önde kapadı.

İkinci çeyreğe hızlı başlayan taraf bu kez konuk ekip AREL Üniversitesi Büyükçekmece Basketbol oldu. Savunmayı ön planda tutan her iki ekipten TEKSÜT Bandırma BK, hücumlarda Boran Güler ve Berkin Cilev´in sayıları ile 15. dakikada skoru 22-21´e getirdi. Kalan bölümde hücumlarda Boran Güler ile etkili olan Yeşil-Beyazlılar soyunma odasına da 33-31 önde girdi.

İkinci yarıya TEKSÜT Bandırma BK hızlı başladı. Savunmada ve hücumda etkili bir oyun ortaya koyan Bandırma ekibi, Önder Atun ve Boran Güler´in sayıları hücumda sayılar üretti. 25. dakikada skoru 40-35´e getiren TEKSÜT Bandırma BK´nın gençleri kalan bölümde de Elber Mirza Sucu ve Önder Atun´un sayıları ile etkili olunca final çeyreğine 52-45 önde girdi.

Final çeyreğine her iki takım da karşılıklı sayılarla başladı. Sayı üretmekte zorlanan her iki ekipten TEKSÜT Bandırma BK hücumlarda Boran Güler ve Önder Atun´un sayıları ile 35. dakikada skoru 57-56´ya getirdi. TEKSÜT Bandırma BK´nın gençleri Önder Atun ve Boran Güler ile bulduğu sayılarla rakibine öne geçme şansı vermeyince karşılaşmadan 67-64 galibiyetle ayrılarak üst üste dördüncü galibiyetini elde etti.



  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false