Bugün, 16 Nisan 2024 Salı

TEKSÜT Bandırma İspanya ekibini geçemedi

TEKSÜT Bandırma İspanya ekibini geçemedi

FIBA Şampiyonlar Ligi B Grubu 10. hafta maçında TEKSÜT Bandırma BK, İspanya´da konuk olduğu San Pablo Burgos´a 92-84 mağlup oldu.

FIBA Şampiyonlar Ligi B Grubu 10. hafta maçında TEKSÜT Bandırma BK, İspanya´da konuk olduğu San Pablo Burgos´a 92-84 mağlup oldu.
TEKSÜT Bandırma BK karşılaşmaya Jaime Smith, Şehmus Hazer, Tyler Kalinoski, Ian Hummer ve Emanuel Terry beşi ile başladı.
Mücadeleye hızlı başlayan taraf konuk ekip TEKSÜT Bandırma BK oldu. Bandırma ekibi hücumda Ian Hummer ve Emanuel Terry ile sayılar bulunca 5. dakikayı 13-12 geride geçti. Kalan bölümde Tyler Kalinoski ile sayılar bulan TEKSÜT Bandırma BK savunmada basit hatalar yapınca ilk çeyreği 26-20 geride geçti.
İkinci çeyreğe hızlı başlayan taraf bu kez ev sahibi ekip San Pablo Burgos oldu. Hücumda sayı bulmakta zorlanmayan her iki ekipten ev sahibi İspanyol ekibi hücumlarda Augusto Lima ve Bruno Fitipaldo ile sayılar üretirken, TEKSÜT Bandırma BK 15. dakikayı 35-26 geride geçti. Kalan bölümde Yeşil-Beyazlılar, hücumlarda Şehmus Hazer ve Ian Hummer ile sayılar üretirken savunmada ve hücumda vitesi arttırdı. Ian Hummer ve Jaime Smith´in oyunu ile oyunda dengeyi kuran ve öne geçen TEKSÜT Bandırma BK, soyunma odasına da 44-49´luk skor avantajı ile önde girdi.
İkinci yarıya her iki Takım da karşılıklı sayılarla başladı. Hücumda Ian Hummer ve Tyler Kalinoski ile sayılar üreten Bandırma ekibi 25. dakikayı 60-56 geride geçti. Kalan bölümde savunmada ve hücumda istediği oyunu sergileyemeyen TEKSÜT Bandırma BK, final çeyreğine 73-65 geride girdi.
Final çeyreğine iyi başlayan taraf ev sahibi ekip San Pablo Burgos oldu. TEKSÜT Bandırma BK hücumlarda Jaime Smith ve Tyler Kalinoski ile cevap vermeye çalışsa da savunmada istediği oyunu sergileyemeyince 35. dakikayı 82-72 geride geçti. Kalan bölümde geri dönmeye çalışsa da bunu başaramayan TEKSÜT Bandırma BK, karşılaşmayı 92-84 mağlubiyetle tamamladı.
Haber Merkezi



  • Salı 27.8 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Çarşamba 25.8 ° / 13.4 ° false
  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı