Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

TEKSÜT Bandırma İsrail yolcusu

TEKSÜT Bandırma İsrail yolcusu

TEKSÜ Bandırma BK, İsrail deplasmanında Hapoel Jerusalem BK konuk oluyor.

TEKSÜ Bandırma BK, İsrail deplasmanında Hapoel Jerusalem BK konuk oluyor.
FIBA Basketbol Şampiyonlar Ligi 2019-2020 sezonu B Grubu 8. hafta karşılaşmasında TEKSÜT Bandırma BK, Pais Arena´da İsrail temsilcisi Hapoel Jerusalem´e konuk olacak.
TEKSÜT Bandırma BK, FIBA Şampiyonlar Ligi B Grubu 8. Hafta karşılaşmasında 10 Aralık Salı günü saat 20.30´da İsrail temsilcisi Hapoel Jerusalem´e konuk olacak. Mücadele ajansspor.com internet sitesinden canlı olarak yayınlanacak. Mücadeleyi Sergii Zashchuk (Ukrayna), Ventsislav Velikov (Bulgaristan) ve Ilias Kounelles (Kıbrıs) hakem üçlüsü yönetecek.
Yeşil-Beyazlılar Avrupa´da bugüne kadar çıkmış olduğu 200 karşılaşmada 113 galibiyet, 86 mağlubiyet ve 1 beraberlik elde etti. FIBA Şampiyonlar Ligi´nde dördüncü sezonunu oynayan ve geçtiğimiz ay açıklanan istatistiklerde Ligin en başarılı 3. Takımı olan Bandırma ekibi, geçtiğimiz yıl da aynı kupada son 16 turunda oynama başarısı göstermişti.
TEKSÜT Bandırma BK geçtiğimiz hafta Fransa´da konuk olduğu EB Pau Lacq Orthez´i 76-96 mağlup ederken, Hapoel Jerusalem evinde konuk ettiği Telenet Giants Antwerp´i 94-72 mağlup etmişti. TEKSÜT Bandırma BK, deplasmanda konuk olacağı Hapoel Jerusalem karşılaşmasından galibiyet ile ayrılarak zirve takibini sürdürmek istiyor.
Haber Merkezi



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli