Bugün, 23 Nisan 2024 Salı

TEKSÜT Bandırma´dan Polonya´da görkemli zafer

TEKSÜT Bandırma´dan Polonya´da görkemli zafer

Anwil Wloclawek : 84 TEKSÜT Bandırma BK: 89

FIBA Şampiyonlar Ligi B Grubu 13. hafta maçında TEKSÜT Bandırma BK, Polonya deplasmanında Anwil Wloclawek´i 89-84 mağlup ederek Play-Off´lar için çok önemli bir galibiyet elde etti.
TEKSÜT Bandırma BK karşılaşmaya Jaime Smith, Şehmus Hazer, Tyler Kalinoski, Ian Hummer ve Emanuel Terry beşi ile başladı.
Bandırma ekibi hücumda Emanuel Terry ve Tyler Kalinoski ile sayılar bulunca 5. dakikayı 8-12 önde geçti. Kalan bölümde Tyler Kalinoski ile sayılar bulan TEKSÜT Bandırma BK ilk çeyreği 20-26 önde tamamladı.
İkinci çeyreğe iyi başlayan taraf bu kez ev sahibi Anwil W?oc?awek oldu. Hücumda sayı bulmakta zorlanmayan her iki ekipten konuk Bandırma ekibi hücumlarda Ian Hummer ve Jaime Smith ile bulduğu sayılarla 15. dakikayı 31-35 önde geçti. Kalan bölümde Yeşil-Beyazlılar, hücumlarda Emanuel Terry ve Ian Hummer ile sayılar üretirken, soyunma odasına 43-42 geride girdi.
İkinci yarıya hızlı başlayan taraf yine ev sahibi ekip Anwil W?oc?awek oldu. Hücumda Emanuel Terry ve Ian Hummer ile sayılar üreten Bandırma ekibi 25. dakikayı 54-51 geride geçti. Kalan bölümde savunmada ve hücumda istediği oyunu sergilese de TEKSÜT Bandırma BK, final çeyreğine 64-60 geride girdi.
Final çeyreğine her iki takım da karşılıklı sayılarla başladı. TEKSÜT Bandırma BK hücumlarda Tyler Kalinoski ve Emanuel Terry ile sayılar bulunca 35. dakikayı 72-74 önde geçti. Kalan bölümde hücumda ve savunmada istediği oyunu sergilemeye devam eden TEKSÜT Bandırma BK, karşılaşmadan da 84-89 galibiyetle ayrılarak Play-Off´lar için çok önemli bir galibiyet elde etti.
Haber Merkezi



  • Salı 28.5 ° / 14.1 ° false
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli