Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

TEKSÜT, basketbolcular ve medyayla buluştu

TEKSÜT, basketbolcular ve medyayla buluştu

TEKSÜT Bandırma Basketbol Kulübü Başkanı Özkan Kılıç: ?Kulübümüzle Türkiye ve Avrupa gurur duyuyor, Bandırma duymuyor, üzülüyoruz?

TEKSÜT, sponsoru olduğu Bandırma Basketbol Kulübü sporcuları ve Bandırma´daki medya mensuplarına yemek verdi.
Şehir Restoran´da verilen yemekte ilk konuşmayı TEKSÜT Yönetim Kurulu Başkanı Cevdet Arınık yaptı. Sponsor oldukları altı aylık dönemde kulübün önemli başarılara imza attığını vurgulayan Arınık, şunları söyledi:
?Bölgemizin iki marka kuruluşu olarak birbirimize yakıştığımızı düşünüyorum. Bandırma Basketbol Kulübü´yle beş yıllık sponsor anlaşmamız var. Ancak bu anlaşmayı beş yıllık süre bitince de sürdürmek istiyoruz. Tabii ki önümüzde zorlu dönemler de olacak. Bu zorlukları da aşacağımıza inanıyorum. Yalnız Türkiye´de değil, Avrupa´da da başarılı sonuçlar alacağımızı düşünüyorum.?
TEKSÜT Bandırma Basketbol Kulübü Başkanı Özkan Kılıç da konuşmasında, altyapısından A takımına kadar tüm sporcularıyla gurur duyduklarının altını çizerek, ?Sadece biz değil, Türkiye, hatta Avrupa gurur duyuyor ama nedense Bandırma gurur duymuyor? dedi. Bandırma´dan bekledikleri desteği yeterince bulamamalarına üzüldüklerini belirten Kılıç, TEKSÜT´ün kendilerine verdiği desteğe teşekkür ederek, ?TEKSÜT zaten çok önemli bir marka. Bu markanın değerine değer katmak amacıyla çaba harcıyoruz? diye konuştu. Haber :?Önder Balıkçı



  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı