Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

TEKSÜT, Belçika´dan mağlubiyetle dönüyor

TEKSÜT, Belçika´dan mağlubiyetle dönüyor

Telenet Giants Antwerp: 93 TEKSÜT Bandırma BK: 90

Telenet Giants Antwerp: 93 TEKSÜT Bandırma BK: 90
FIBA Şampiyonlar Ligi B Grubu 2. hafta maçında TEKSÜT Bandırma BK, Belçika´da konuk olduğu Belçika temsilcisi Telenet Giants Antwerp´e son hücumu değerlendiremeyince karşılaşmadan 93-90 mağlubiyetle ayrıldı.
TEKSÜT Bandırma BK karşılaşmaya Jaime Smith, Şehmus Hazer, Tyler Kalinoski, Ian Hummer ve Emanuel Terry beşi ile başladı. Mücadeleye hızlı başlayan taraf konuk Bandırma ekibi oldu. Hücumda Ian Hummer ve Emanuel Terry ile sayılar bulan Yeşil-Beyazlılar 5. dakikayı 4-8 önde geçti. Kalan bölümde Omar Prewitt ile sayılar bulan TEKSÜT Bandırma BK ilk çeyreği de 14-23 önde geçti.
İkinci çeyreğe her iki takım da hücumu ön plana alarak başladı. Hücumda sayı bulmakta zorlanmayan her iki ekipten TEKSÜT Bandırma BK, Emanuel Terry ile boyalı alandan sayılar üretirken Jaime Smith ve Tyler Kalinoski ile de dış atışlarla isabetler buldu. Kalan bölümde ev sahibi ekip Telenet Giants Antwerp´in Luka Rupnik ve Ibrahima Fall Faye ile ürettiği sayılara Jaime Smith ve Emanuel Terry ile cevap verse de soyunma odasına 41-41 beraberlikle gidildi.
İkinci yarıya hızlı başlayan taraf bu kez konuk ekip TEKSÜT Bandırma BK oldu. Hücumda oldukça iyi bir performans gösteren Bandırma ekibi, hücumda Jaime Smith ve Omar Prewitt ile sayılar üretirken 25. dakikada skor 53-55´e geldi. Kalan bölümde hücumda ve savunmada istediği oyunu sergilese de bir türlü fark yakalamayan Yeşil-Beyazlılar son çeyreğe 65-66 önde girdi.
Final çeyreği karşılıklı sayılarla başladı. TEKSÜT Bandırma BK hücumda Jaime Smith ve Omar Prewitt ile sayılar üretirken dengeli oyun devam etti. Emanuel Terry´nin beş faul almasıyla boyalı alandaki etkinliğini kaybeden Yeşil-Beyazlılar 35. dakikayı 77-76 geride geçti. Kalan bölümde bitime 15 saniye kala beraberlik şansını kullanamayan TEKSÜT Bandırma BK, karşılaşmadan 93-90 mağlubiyetle ayrıldı.
Haber Merkezi



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli