Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

TEKSÜT BK, Galatasaray´ı yendi

TEKSÜT BK, Galatasaray´ı yendi

TEKSÜT BK: 107 Galatasaray Doğa Sigorta: 103

13.TÜBAD-Mehmet Baturalp Basketbol Turnuvası´nda ikinci gününde TEKSÜT Bandırma BK, normal süresi 88-88 berabere biten ve müthiş mücadeleye sahne olan maçta Galatasaray Doğa Sigorta´yı 107-103 mağlup etti.
TEKSÜT Bandırma BK karşılaşmaya Jaime Smith, Şehmus Hazer, Omar Prewitt, Emanuel Terry ve Ragıp Berke Atar beşi ile başladı. Mücadeleye her iki takım da hızlı başlarken, TEKSÜT Bandırma BK Jaime Smith ve Şehmus Hazer ile sayılar buldu. İlk çeyrekte başa baş bir oyun sergileyen ekiplerden TEKSÜT Bandırma BK çeyreği 25-24 geride geçti.
İkinci çeyreğe hızlı başlayan taraf bu kez konuk ekip TEKSÜT Bandırma BK oldu. Hücumda Emanuel Terry ve Sadık Emir Kabaca ile sayılar bulan Bandırma ekibi mücadeleyi başa baş götürdü. Kalan bölümde Jaime Smith ve Rıdvan Öncel ile sayılar bulan Yeşil-Beyazlılar soyunma odasına da 49-48 önde girdi.
İkinci yarıya hücumda aktif başlayan takım Galatasaray Doğa Sigorta oldu. Yeşil-Beyazlı ekip hücumlarda Jaime Smith ve Ragıp Berke Atar ile sayılar üretse de savunmada istediği oyunu sergileyemedi. Ev sahibi ekip hücumda Greg Whittington ve Yiğit Arslan ile sayılar üretince son çeyreğe Yeşil-Beyazlı ekip 69-64 geride girdi.
Final çeyreğine iyi başlayan taraf bu kez Bandırma ekibi oldu. Hücumda Şehmus Hazer ve Jaime Smith ile sayılar üreten TEKSÜT Bandırma BK mücadeleyi başa baş konuma getirdi. Mücadelenin bitimine 25 saniye kala Şehmus Hazer´in üç sayılık isabetli sayısı ile skoru 88-88´e geldi ve mücadele uzatmaya gitti.
Uzatma çeyreğine her iki takımda hızlı başladı. TEKSÜT Bandırma BK hücumlarda Jaime Smith, Erkan Yılmaz ve Şehmus Hazer ile sayılar üretirken karşılaşmadan 107-103 galibiyetle ayrıldı. Haber Merkezi



Anahtar Kelimeler: TEKSÜT Galatasaray yendi
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli