Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

TEKSÜT BK, Türk Telekom´a yenildi

TEKSÜT BK, Türk Telekom´a yenildi

Türk Telekom: 80 TEKSÜT Bandırma BK: 71

13.TÜBAD-Mehmet Baturalp Basketbol Turnuvası´nın üçüncü ve son gününde TEKSÜT Bandırma BK, Türk Telekom´a 80-71 mağlup oldu.
TEKSÜT Bandırma BK karşılaşmaya Jaime Smith, Erkan Yılmaz, Şehmus Hazer, Emanuel Terry ve Ragıp Berke Atar beşi ile başladı. Mücadeleye her iki takım da hızlı başlarken, TEKSÜT Bandırma BK, Omar Prewitt ve Emanuel Terry ile sayılar buldu. İlk çeyrekte başa baş bir oyun sergileyen ekiplerden TEKSÜT Bandırma BK çeyreği 16-22 önde geçti.
İkinci çeyreğe hızlı başlayan taraf bu kez ev sahibi ekip Türk Telekom oldu. Hücumda Emanuel Terry ve Rıdvan Öncel ile sayılar bulan Bandırma ekibi mücadeleyi başa baş götürdü. Kalan bölümde Jaime Smith ve Rıdvan Öncel ile sayılar bulsa da Yeşil-Beyazlılar soyunma odasına 43-39 geride girdi.
İkinci yarıya iki takım da başa baş mücadele ile başladı. TEKSÜT Bandırma BK, hücumda Omar Prewitt ve Rıdvan Öncel´in sayıları ile mücadele ederken Türk Telekom Kyle Wiltjer ve Nicholas Johnson ile cevap verdi. Yeşil-Beyazlılar kalan bölümde Emanuel Terry ile sayılar bulsa da final çeyreğine 65-57 geride girdi.
Final çeyreğinde her iki takım da savunmasını ön planda tuttu. Yeşil-Beyazlı ekip hücumlarda Omar Prewitt ile sayılar üretse de savunmada istediği oyunu sergileyemeyince karşılaşmadan 80-71 mağlubiyetle ayrıldı.
TEKSÜT Bandırma BK Başkanı Özkan Kılıç ve Ailesi, Türk Telekom-TEKSÜT Bandırma BK mücadelesini rahmetli Mehmet Baturalp´ın ailesi ile birlikte takip etti.
Haber Merkezi



Anahtar Kelimeler: TEKSÜT Türk Telekom yenildi
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı