Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

TEKSÜT Gençleri Anadolu Efes´e farklı yenildi

TEKSÜT Gençleri Anadolu Efes´e farklı yenildi

Anadolu Efes: 100 TEKSÜT Gençleri: 63

Basketbol Gençler Ligi Final Grubu 28. hafta karşılaşmasında TEKSÜT Bandırma BK, eksik kadro ile gittiği İstanbul´da konuk olduğu Anadolu Efes´e 100-63 mağlup oldu.
TEKSÜT Bandırma BK´nın gençleri karşılaşmaya Berkin Cilev, Boran Güler, Yiğit Karalar, Anıl Karaca ve Fatih Bardak beşi ile başladı. Mücadeleye hızlı başlayan taraf ev sahibi ekip Anadolu Efes oldu. Hücumlarda sayı üretmekte zorlanan Yeşil-Beyazlı Gençler, Boran Güler ve Anıl Karaca´nın sayıları ile ilk çeyreği 28-14 geride tamamladı.
İkinci çeyreğe her iki takım da karşılıklı sayılarla başladı. Çeyreğin ilk bölümünde hücumda sayı üretmekte zorlanan her iki takımdan TEKSÜT Bandırma BK Önder Atun ve Yiğit Karalar´ın sayıları ile 15. dakikada skoru 32-26´ya getirdi. Yeşil-Beyazlılar kalan bölümde hücumlarda iyi bir performans gösterse de savunmada aksayınca soyunma odasına 54-35 geride girdi.
İkinci yarıya her iki takım da karşılıklı sayılarla başladı. Yeşil-Beyazlı Gençler Boran Güler´in sayıları ile 25. dakikayı 67-41 geride geçti. Kalan bölümde ev sahibi ekip Anadolu Efes hızlı hücumlarla sayı üretirken TEKSÜT Bandırma BK Fatih Bardak´ın sayılarıyla son çeyreğe 79-48 geride girdi.
Final çeyreğine iyi başlayan taraf Anadolu Efes oldu. Yeşil-Beyazlılar hücumlarda sayı üretmekte zorlanırken Boran Güler ile sayılar bulsa da 35. dakikayı 89-54 geride geçti. Kalan bölüm karşılıklı sayılarla geçilirken TEKSÜT Bandırma BK eksik kadro ile gittiği Anadolu Efes deplasmanından 100-63 mağlubiyetle döndü.
TEKSÜT Bandırma BK´nın Gençleri, ligde önümüzdeki hafta 15 Mart Pazar günü saat 14.00´te Ankara Spor Salonu´nda TED Ankara Kolejliler´e konuk olacak.
Haber Merkezi



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli