Bugün, 29 Nisan 2024 Pazartesi

TEKSÜT Gençleri ikinci yarıda açıldı

TEKSÜT Gençleri ikinci yarıda açıldı

TEKSÜT Gençleri: 80 TED Ank. Kolejliler: 60

Basketbol Gençler Ligi Final Grubu 23. hafta karşılaşmasında TEKSÜT Bandırma BK, Bandırma´da konuk ettiği TED Ankara Kolejliler´i ikinci yarıdaki oyunuyla 20 sayı farkla 80-60 mağlup etti.
TEKSÜT Bandırma BK´nın gençleri karşılaşmaya Berkin Cilev, Boran Güler, Önder Atun, Uğur Can Erdem ve Fatih Bardak beşi ile başladı. Mücadeleye hızlı başlayan taraf konuk ekip TED Ankara Kolejliler oldu. Hücumlarda sayı üretmekte zorlanan Yeşil-Beyazlı Gençler, Önder Atun´un sayıları ile ilk çeyreği 6-20 geride tamamladı.
İkinci çeyreğe hücumda ve savunmada istekli başlayan TEKSÜT Bandırma BK, çeyreğin ilk bölümünde hücumda sayı üretmekte zorlanmazken Önder Atun ve Atakan Erdek´in sayıları ile 15. dakikada skoru 17-26´ya getirdi. Yeşil-Beyazlılar kalan bölümde hücumlarda iyi bir performans gösteremeyince soyunma odasına da 27-37 geride girdi.
İkinci yarıya hızlı başlayan taraf TEKSÜT Bandırma BK´nın Gençleri oldu. Hücumda ve savunmada iyi performans gösteren ev sahibi ekip Önder Atun ve Boran Güler´in sayıları ile 25. dakikayı 45-40 önde geçti. Kalan bölüm karşılıklı sayılarla geçilirken Yeşil-Beyazlı gençler final çeyreğine 56-50 önde girdi.
Final çeyreğine her iki takım da karşılıklı sayılarla başladı. Yeşil-Beyazlılar hücumlarda Berkin Cilev ve Atakan Erdek ile sayılar bulurken 35. dakikada skoru 66-57´ye getirdi. Kalan bölümde oyunun kontrolünü tamamen eline alan TEKSÜT Bandırma BK´nın Gençleri karşılaşmadan da 20 sayı fark ile 80-60 galibiyetle ayrıldı
Haber Merkezi



  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı