Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

TEKSÜT Gençleri kartalı son saniyede avladı

TEKSÜT Gençleri kartalı son saniyede avladı

TEKSÜT Gençleri: 66 Beşiktaş Gençleri: 63

Basketbol Gençler Ligi Final Grubu 27. hafta karşılaşmasında TEKSÜT Bandırma BK, Bandırma´da konuk ettiği Beşiktaş´ı Berkin Cilev´in son saniye üç sayılık isabeti ile 66-63 mağlup etti.

TEKSÜT Bandırma BK gençleri karşılaşmaya Berkin Cilev, Boran Güler, Önder Atun, Yiğit Karalar ve Fatih Bardak beşi ile başladı. Mücadeleye hızlı başlayan taraf ev sahibi ekip TEKSÜT Bandırma BK oldu. Hücumlarda sayı üretmekte zorlanmayan Yeşil-Beyazlı Gençler, Önder Atun ve Yiğit Karalar´ın sayıları ile ilk çeyreği 20-16 önde tamamladı.

İkinci çeyreğe her iki takım da karşılıklı sayılarla başladı. Çeyreğin ilk bölümünde hücumda sayı üretmekte zorlanan her iki takımdan TEKSÜT Bandırma BK, Önder Atun ve Yiğit Karalar´ın sayıları ile 15. dakikada skoru 26-24´e getirdi. Yeşil-Beyazlılar kalan bölümde hücumlarda iyi bir performans gösterse de savunmada biraz aksasa da soyunma odasına 34-28 önde girdi.

İkinci yarıya her iki takım da karşılıklı sayılarla başladı. Yeşil-Beyazlı Gençler Önder Atun´un sayıları ile 25. dakikayı 42-32 önde geçti. Kalan bölümde konuk ekip Beşiktaş hızlı hücumlarla sayı üretirken TEKSÜT Bandırma BK, Önder Atun´un sayılarıyla son çeyreğe 49-43 önde girdi.

Final çeyreğine iyi başlayan taraf bu kez konuk ekip Beşiktaş oldu. Yeşil-Beyazlılar hücumlarda sayı üretmekte zorlanırken Kaan Bozkurt ile sayılar bulsa da 35. dakikayı 55-57 geride geçti. Kalan bölümde Önder Atun ile sayılar üreten Bandırma ekibi maçın bitimine 45 saniye kala skoru 63-63´e getirdi. Mücadelenin son bölümünde bitime 8 saniye kala Berkin Cilev ile bulduğu 3 sayılık basket ile TEKSÜT Bandırma Gençleri karşılaşmadan 66-63 galibiyetle ayrıldı.



  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı