Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

TEKSÜT Gençlerinden İstanbul zaferi

TEKSÜT Gençlerinden İstanbul zaferi

Darüşşafaka Gençleri: 66 TEKSÜT Gençleri: 72

Basketbol Gençler Ligi Final Grubu 25. hafta karşılaşmasında TEKSÜT Bandırma BK, İstanbul´da konuk olduğu Darüşşafaka Basketbol´u 66-72 mağlup etti.
TEKSÜT Bandırma BK´nın gençleri karşılaşmaya Berkin Cilev, Boran Güler, Önder Atun, Anıl Karaca ve Uğur Can Erdem beşi ile başladı. Mücadeleye hızlı başlayan taraf ev sahibi ekip Darüşşafaka Basketbol oldu. Hücumlarda sayı üretmekte zorlanan Yeşil-Beyazlı Gençler, Boran Güler ve Anıl Karaca´nın sayıları ile ilk çeyreği 25-13 geride tamamladı.
İkinci çeyreğe hücumda ve savunmada istekli başlayan TEKSÜT Bandırma BK, çeyreğin ilk bölümünde hücumda sayı üretmekte zorlanmazken Boran Güler ve Berkin Cilev´in sayıları ile 15. dakikada skoru 31-27´ye getirdi. Yeşil-Beyazlılar kalan bölümde hücumlarda iyi bir performans gösterse de savunmada biraz aksayınca soyunma odasına 39-35 geride girdi.
İkinci yarıya hızlı başlayan taraf yine konuk ekip TEKSÜT Bandırma BK oldu. Hücumda ve savunmada iyi performans gösteren Yeşil-Beyazlı Gençler Önder Atun´un sayıları ile 25. dakikayı 52-50 geride geçti. Kalan bölüm karşılıklı sayılarla geçilse de hücumda iyi performans gösteren Yeşil-Beyazlı gençler final çeyreğine 55-58 önde girdi.
Final çeyreğine her iki takım da savunmasını ön plana alarak başladı. Yeşil-Beyazlılar hücumlarda Boran Güler ve Önder Atun ile sayılar bulurken 35. dakikada skoru 58-60´a getirdi. Kalan bölümde öne geçmenin avantajını kullanarak oyun kontrolünü elinde tutan TEKSÜT Bandırma BK´lı Gençler karşılaşmadan da 66-72 galibiyetle ayrıldı.
Haber Merkezi



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli