Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Telefon kablolarına dadanan hırsızlık çetesi çökertildi

Telefon kablolarına dadanan hırsızlık çetesi çökertildi

Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince yürütülen çalışmalar sonucu telefon hatlarında kullanılan kabloları çalan hırsızlık şebekesi çökertildi.

Balıkesir-Bigadiç Devlet Karayolu üzerinde yapılan arama ve kontroller esnasında; içerisinde H.A., Y.K., Y.S. ve A.Y. isimli şahısların bulunduğu ???. plakalı beyaz renkli Ford Transit marka araçta kesilerek parçalara ayrılmış vaziyette Türk Telekom´a ait 1.500 metre havai irtibat kablosu, 3 adet demir kesme makası, 1 adet pense ve 8 adet inşaat eldiveni olduğu belirlendi. Bahse konu olay ile ilgili olarak bölgede yapılan araştırmayla ???. plakalı beyaz renkli Ford Transit marka araçta ele geçirilen Türk Telekom´a ait 1.500 metre havai irtibat kablosunun 1.000 metresinin Altıeylül Akçaköy Mahallesi, 500 metresinin ise Dursunbey Hamzacık Mahallesi bölgesinde bulunan telefon hatlarından çalındığı tespit edildi.
Araçta bulunan şüphelilerden Y.S.´nin "Hükümlü ve Tutuklunun Kaçması", H.A.´nın ise "Hırsızlık" suçundan arandığı ayrıca belirlenirken, olayla ilgili olarak H.A., Y.K., Y.S. ve A.Y. isimli şüpheliler sevk edildikleri Adli makamlarca tutuklanarak Kepsut Kapalı Cezaevine teslim edildiler.
Haber Merkezi



  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false