Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

Telekom’un sorumsuzluğu!

Telekom’un sorumsuzluğu!

Telekom, saha kutularını yerleştirirken, kaldırım yolu hiç düşünmüyor

Erdek’te, kaldırım ortasına konulması nedeniyle yaya geçişini engelleyen Telekom’a ait saha kutusu görenleri şaşkına çeviriyor.
Türk Telekom Müdürlüğü tarafından ilçede zayıf olan internet alt yapısını güçlendirmek amacıyla başlatılan çalışmalar sonrasında kaldırımlara konan “saha dolabı”, yayaların geçişlerine ve kaldırımların daralmasına neden oldu. Bu arada, Erdek’in Halitpaşa Mahallesi Muhtar Ahmet Süzgün Caddesi’ne konulan “saha dolabı” herkesi şaşırtıyor ve “Bu kadar da işgüzarlık olur mu?” yorumlarına yol açıyor.
Kaldırım kenarına konulması gereken “saha dolabı”nın kaldırımda elverişli yer olmasına rağmen direk yayaların geçiş güzergahına konulması, vatandaşların haklı tepkisine neden oluyor.
Telekom’a ait saha dolabının konulduğu yerin yanlışlığına dikkat çeken cadde esnafı şöyle konuştu:
“Bu yol, kamplar tarafından Erdek’e giriş yapılan ana cadde. Bu caddeden yaz aylarında günde binlerce araç, yüzlerce insan geçiyor. Vatandaşlar mecburen kaldırımı kullanmak zorundalar.                            
Bebekli aileler, denize gitmek için bebek arabası ile kaldırımı kullanmak zorunda. Yaşlı ve engelli vatandaşlarımız da aynı kaldırımı kullanıyor. Gelin görün ki, Türk Telekom Müdürlüğü tarafından bu kaldırıma gelişi güzel konulan ‘”saha dolabı”, yaya geçişini kapatıyor. Yayalar dikkate alınmadan, sorumsuzca konan bu “saha dolabı” daha özenle ve dikkat edilip yer seçimi yapılarak konulamaz mıydı? Bu konuda Erdek Belediyesi’nde de yardım bekliyoruz. Allah göstermesin, bu yolda cadde üzerinde bir kaza yaşansa bunu hesabını kim verecek?”
Haber : Tuncay Ertan



Muratduyar
22.02.2022 21:31:15
Işcileri butun gun gevik yapzinlar

Anahtar Kelimeler: Telekom’ sorumsuzluğu!
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı