Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

TEMA Balıkesir, örgütlenmede ilk 5´te yer aldı

TEMA Balıkesir, örgütlenmede ilk 5´te yer aldı

TEMA Vakfı, 2019 yılının son Bölgesel Gönüllü Toplantısı´nı Sakarya´da gerçekleştirdi.

TEMA Vakfı, 2019 yılının son Bölgesel Gönüllü Toplantısı´nı Sakarya´da gerçekleştirdi.
Sakarya Üniversitesi Kültür ve Kongre Merkezi Prof. Dr. Nevzat Kor Konferans Salonu´nda yapılan toplantıya 20 ilden 450 gönüllü katıldı.
Etkinlikte TEMA Vakfı Balıkesir İl Temsilciliği, Karesi, Altıeylül, Bandırma, Gönen ve Sındırgı´dan gelen 23 gönüllü ile temsil edildi.
TEMA Balıkesir İl Temsilciliği´nin örgütlenmede ilk 5´e girdiği, ayrıca en büyük 3 ilçesinde örgütlenen iller arasında yer aldığı açıklandı. Toplantıda bir süre önce yitirdiğimiz TEMA Vakfı Balıkesir İl Yönetim Kurulu üyesi ve Başkanvekili Nuri Bal da rahmet ve saygıyla anıldı.
TEMA Vakfı Genel Müdürü Başak Yalvaç Özcağdaş ve Sakarya İl Temsilcisi Fatime Balkan Kıyıcı´nın açılış konuşmasıyla başlayan toplantıda, Yönetim Kurulu Başkanı Deniz Ataç, vakfın 2019 yılı faaliyetlerini ve projelerini anlattı. Yerel seçimler öncesi doğa dostu başkanlar projesi ile 380 adaya protokol imzalatıldığını ve bu adaylardan 112´sinin seçildiğini açıklayan Ataç, yerel yönetimler ile güzel projelere imza atmak istediklerini söyledi.
Ağaç kesimi ve siyanürlü altın arayışı ile gündeme gelen Çanakkale Kirazlı´daki projenin iptali için 850 bin 152 imza topladıklarını bildiren Ataç, bu önemli konunun da takipçisi olduklarını vurguladı.
Son olarak "doğaya gönlünü ver" kampanyasını başlattıklarını paylaşan Ataç, 2020 yılı sonunda 1 milyon gönüllüye ulaşmayı hedeflediklerini belirtti.
TEMA Balıkesir İl Temsilcisi Metin Kuter, çok yararlı bir toplantı yapıldığını belirtirken, Balıkesir ve ilçelerinde yaşayan çevre gönüllülerini vakfa katılıp, destek vermeye ve üye olmaya davet etti.
Kuter, ayrıca bu etkinlik için vakfa araç temin eden Balıkesir Büyükşehir Belediyesi yetkililerine de teşekkür etti. Haber Merkezi



  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı