Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

TEMAD Erdek Şubesi´nde bayrak yine Eraslan´da

TEMAD Erdek Şubesi´nde bayrak yine Eraslan´da

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği(TEMAD) Erdek Şubesi´nin olağan genel kurulu yapıldı.

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği(TEMAD) Erdek Şubesi´nin olağan genel kurulu yapıldı.
Kurbağalıdere´deki Erdek Dalış Kulübü´nde, 40 üyeden 24´ünün katılımıyla, TEMAD Balıkesir İl Başkanı Salim Özdem´in divan başkanlığında yapılan genel kurulda, 2021-2024 yılları arasındaki dönemin şube başkanlığına yeniden Ahmet Eraslan seçildi.
TEMAD Bandırma İlçe Başkanı Yavuz Mısırcı´nın da hazır bulunduğu genel kurulda yönetim kurulu seçimine Ahmet Eraslan´ın başkanlığındaki tek liste katıldı.
Oylamada göreve oy birliğiyle Eraslan seçilirken, yönetim kurulunda Halil İbrahim Batır, Birol Özen, Üzeyir Bacak ve H. Hüsnü Kurtoğlu´na görev verildi.
Genel kurulda denetim kurulu üyeliklerine Kadir Zobu, Hasan Eren ve İhsan Akgül, Ankara genel kurul delegeliklerine ise Ahmet Eraslan ve Birol Özen getirildiler.
Genel kurulda verilen bilgide TEMAD Erdek Şubesi´nin borcunun bulunmadığı açıklanırken, aylık üte aidatları 15 liradan, 25 liraya yükseltildi.
Yeniden TEMAD Şube Başkanlığına getirilen Ahmet Eraslan, ?Bizler, vatanını, bayrağını, ezanını seven kişileriz. Ülkemizin en büyük ihtiyacı birlik ve beraberlik, sevgi? dedi.
Haber : Önder Balıkçı



  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli