Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

TEMAD Genel Başkanı Hamza Dürgen Erdek´te

TEMAD Genel Başkanı Hamza Dürgen Erdek´te

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Genel Başkanı Hamza Dürgen, beraberinde genel başkan yardımcıları Cemal Başer ve Mustafa Kocaeren ile birlikte Erdek´te...

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Genel Başkanı Hamza Dürgen, beraberinde genel başkan yardımcıları Cemal Başer ve Mustafa Kocaeren ile birlikte Erdek´te de şubesi bulunan Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği´ni (TEMAD) ziyaret etti.

TEMAD Erdek Şube binasında Başkan Ahmet Eraslan ve üyeler tarafından karşılanan Başkan Hamza Dürgen ve yardımcıları üyelerle bol bol sohbet etti.

Pazar günü Çanakkale´de yapılacak olan 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma törenlerine katılmak üzere yola çıktıklarını, bu arada yol boyunca ilçelerde şubeleri bulunan TEMAD üyelerini ziyaret ettiklerini söyleyen Dürgen,  Türkiye´nin geleceği ve özgür bir vatan toprağı için cansiperane görev yapan mehmetçiklerimizin çetin bir mücadele içerisinde olduklarını söyledi. Zeytin Dalı Harekatı´nda şehit olan askerlerimize de allahtan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabır, gazilerimize ise acil şifalar diliyorum. Dedi

Başkan Dürgen meslektaşlarına yaptığı konuşmanın devamında ?Öncelikli hedeflerinin özlük hakları olduğu, özlük haklarında da ilk gerçekleştirmeyi planladıkları hedeflerin, başlangıç dereceler ve tazminatlar olduğunu" belirtti. 

Bunun dışında TEMAD´ın yeni bir Genel Merkez hizmet binası için MSB ve Kara Kuvvetleri Komutanlığı ile görüşmelerin sürdüğünü söyledi.

Cumartesi akşamı ilçemizde konaklayan TEMAD Genel Başkanı Hamza Dülger ve yardımcıları bugün Çanakkale´de düzenlenecek olan programda yer alacaklar.

Haber : Mehmet Ertan



  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli