Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

TEMAD genel başkanından Erdek şubesine ziyaret

TEMAD genel başkanından Erdek şubesine ziyaret

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Genel Başkanı Ahmet Keser, Erdek şubesini ziyaret etti.

TEMAD Genel Başkan Yardımcısı Seracettin Erdem, Adnan Ayvacı, Mehmet Yağcı ve TEMAD Balıkesir Şubesi Başkanı Salim Özden ile birlikte ilçemize gelen TEMAD Genel Başkanı Keser, derneğin Erdek şubesinde başkan Ahmet Eraslan, yönetim kurulu ve üyeleri tarafından karşılandı.
TEMAD Erdek Şubesinde, üyelere genel merkezin çalışmaları ile ilgili bilgiler veren Keser, ziyaretinin siyasi bir amacı olmadığına vurgu yapıp, bu ziyaretin aile ziyareti olarak nitelendirilmesi gerektiğini belirtti.

TEMAD Erdek Şubesi Başkanı Ahmet Eraslan ve üyelerin şikayetlerini de dinleyen Keser, kendisine karşı muhalefet tarafından yapılan eleştiriler hakkında da üyelere bilgiler verdi.
15 Temmuz Darbe Girişimi´ne de değinen Keser, ?15 Temmuz´da yaşanan darbe girişimini kahraman astsubaylar durdurmuştur. Artık emekli astsubaylar olarak Türkiye´de hak ettiğimiz değeri görebiliyoruz.? dedi.
Yaptıkları çalışmalar hakkında da üyeleri bilgilendiren Keser, şubelere kaynak oluşturmak için çalışmalar yaptıklarını ve projeler ürettiklerini belirterek yakın zamanda bu projeleri açıklayacaklarını bildirdi.
Şube binasında gerçekleşen ziyaretin ardından TEMAD Erdek Şubesi tarafından konuklarına akşam yemeği ikramında bulunuldu.

Haber : Taygun Ertan

/resimler/2017-3/13/1629149081353.jpg



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli